Hva er kvalifiserte leieforbedringer?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bedrifter som gjør visse forbedringer til leide eiendommer kan kvalifisere for en spesiell skatteferd. Fra og med 2013 kan du avskrive halvparten av forbedringsprisen i det første året. Du avskriver resten over en 15-årig periode. Hvis du gjør ikke-kvalifiserte leieforholdsforbedringer, kan du ikke ta de første års bonusavskrivningene, og må kanskje avskrives forbedringene over en periode som er lengre enn 15 år.

Kvalifisert Leasehold Improvement Property

Eiendomsforbedringseiendom må oppfylle visse krav til Internal Revenue Service for å kvalifisere seg til bonusavskrivninger. Eiendommen må være plassert i den indre delen av en boligbygging. Forbedringen må være tillatt i henhold til leieavtalen, i en del av bygningen som utelukkende uthyres av leietaker. Du kan ikke gjøre forbedringen i løpet av de første tre årene etter at bygningen har tatt i bruk. På et teknisk notat må eiendommen klassifiseres som § 1250 eiendom, som i utgangspunktet inneholder avskrivbare bygninger og strukturelle komponenter.

Kvalifiserte leieforbedringer

Hvis du tilfredsstiller alle de øvrige kravene, kan kvalifiserte leieforholdsforbedringer være omtrent enhver endring eller oppgradering til den leide eiendommen. Dette inkluderer penger brukt til å forbedre elektriske eller VVS-systemet, sprinklersystemer, belysningsarmaturer, ikke-faste partisjonvegger, tak, dører og oppvarming / ventilasjon / klimaanlegg. Men HVAC utstyr du installerer på taket av bygningen kvalifiserer ikke, fordi det ikke bor i det indre rommet du leier.

Ikke-kvalitetsforbedringer

Penger du bruker til å forbedre eiendommen du leier, kvalifiserer ikke for bonusavskrivninger dersom det betaler for utvidelse av bygningen, forbedringer av heiser og rulletrapper, forbedringer av strukturelle komponenter i fellesarealet til en bygning eller til det interne strukturelle rammeverket. En annen grunn til å diskvalifisere leieinntekter er at utleier og leietaker er relatert. Dette inkluderer forhold mellom familiemedlemmer, medlemmer av en tilknyttet gruppe, datterselskaper av samme selskap, og eksekutorer eller forvaltere.

Etterfølgende eiere

Eventuelle kvalifiserte leieforholdsforbedringer fra eiendomsleieren - utleier - kan ikke forbli kvalifisert for en ny utleier. Forbedringene opprettholder kvalifikasjonen dersom den nye utleier arver eiendommen fra den opprinnelige utleier, dersom de gamle og nye leietakere er vesentlig de samme skattebetalere, eller hvis den nye utleier er et selskap som overfører eiendelene fra et overtakt selskap. En annen måte for den nye utleier å opprettholde kvalifikasjonen er hvis eiendommen er byttet for en annen eiendom og kostnadsgrunnlaget for eiendommen forblir uendret.

Anbefalt