Trenger jeg en forretningslisens for en håndverksservice i Pennsylvania?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Pennsylvania er et godt sted å være et hus, da staten har et bredt utvalg av vedtekter utformet for å beskytte huseiere fra skruppelløse eller inkompetente entreprenører. Disse lovene krever at de fleste entreprenører skal være registrert hos staten, bære forsikring og overholde en rekke regler for å håndtere forbrukerne. Noen typer entreprenører er også pålagt å være lisensiert.

Hva er en handyman?

I Pennsylvania er "hjemmeforbedring" noe "reparasjon, erstatning, ombygging, riving, fjerning, renovering, installasjon, endring, konvertering, modernisering, forbedring, rehabilitering eller sandblåsing gjort i forbindelse med privatbolig." Dette inkluderer konstruksjon, bytte, installasjon eller forbedring av innkjørsler, svømmebassenger, bassenghus, verandaer, garasjer, tak, fasader, isolasjon, gulv, terrasser, gjerder, gazebos, skur, cabanas, maleri, dører og vinduer, i henhold til Pennsylvania Home Improvement Consumer Protection Act. Alle som utfører hjemmeforbedring arbeid for penger i Pennsylvania anses som en entreprenør. Selv om tittelen innebærer litt informellitet, så lenge en håndverker betales for sine tjenester, anses han som en entreprenør i Pennsylvania.

Lisensieringskrav

Med mindre en hermann er regulert av Commonwealth of Pennsylvania som en profesjonell - med mindre han er arkitekt, ingeniør, landmåler, asbestabatter, elektriker eller master rørlegger - trenger han ikke å være lisensiert i Pennsylvania for å bære sin håndverk. Hvis han utfører disse tjenestene, må han imidlertid være lisensiert i Pennsylvania, enten på statlig eller kommunal nivå. Alle entreprenører, inkludert handymen, bør kontakte den lokale bygningsavdelingen der prosjektet ligger før man påbegynner arbeidet med et prosjekt for å avgjøre om det finnes lokale bestemmelser eller forskrifter som krever tilleggslisenser eller sertifiseringer. I Pennsylvania er kommunene fri til å pålegge ytterligere krav til entreprenører.

Registrering

Selv om en håndverker, som ikke er innenfor profesjonelle fag, ikke er underlagt krav til lisens, er han likevel pålagt å være registrert hos Pennsylvania Attorney General Office for å utføre noe arbeid på boligprosjekter. For å bli registrert, må en håndverker fylle ut et søknad, gi bevis for forsikring og avsløre om han noen gang har blitt dømt for en forbrytelse eller engasjert i mislighold, slik som svindel.

unntak

Det er ikke krav om registrering dersom en håndverker ikke er betalt for sitt arbeid, er ansatt av en entreprenør som har en nettoverdi på over $ 50 millioner, eller hvis håndverkeren tjente mindre enn $ 5000 i det foregående året for oppussingsarbeid. Boligeiere er selvsagt frie til å jobbe i sine egne hjem uten å være registrert.