Slik starter du en gjenopprettingsdom

Anonim

Slik starter du en gjenopprettingsdom. Ikke bare er gjenopprettelse en god hjemmebasert virksomhet for en selvstarter, du tilbyr en fellesskapstjeneste. Når dommeren tildeler noen penger, får de ikke det med mindre de håndhever det selv. Det er lett for en debitor å ignorere kreditorens anklager eller til og med trusselen til en advokat. Som dommerutvinder har du andre verktøy opp i ermet for å få dem pengene sine. Slik starter du virksomheten din.

Få opplæring i dommenes utvinning. Det er ikke enkelt å se gjennom telefonboken eller gjøre truende telefonsamtaler. The National Judgment Network (NJN) gir tilgang til treningsprogrammet med en levetids medlemsavgift.

Sett opp ditt hjemmekontor kontor. Du trenger en rask Internett-tilkobling, forretnings telefon, kontakter og regnskapsprogramvare og en bankkonto for å starte.

Abonner på offentlige poster databaser. De er stedet å starte når du søker etter skyldnere. Databaser som Lexis-Nexis, Merlin Data og AutoTrackXP er alle anerkjente for sporing av spor og andre offentlige poster for å hjelpe deg med å finne og vurdere en gjelds eiendeler.

Lag markedsføringsmateriell som legger vekt på potensielle kunder at du ikke spør noen penger foran. Dette er nøkkelen til å sikre arbeid. Forklar i et kortfattet og lettforståelig direktemelding som du gjør legworken, og betal oppomkostninger for å få pengene fra skyldneren i bytte for en prosentandel av dommen.

Skriv opp en kontrakt som beskriver alle nødvendige prosedyrer. Snakk om betalingsplan, tidsperiode for dommen utvinning, ansvar og andre juridiske forhold. Ha en advokat se kontrakten over for å sikre at du har dekket alt slik at du ikke ender i retten selv.

Gå til ditt lokale rettshus og se gjennom sivilregister for en liste over klare klienter. Du kan generelt søke de forrige sju årene, og noen ganger lenger. Eldre dommer har mer interesse knyttet til dem, men å finne en person med en femårig adresse kan være dyrere, tidkrevende og frustrerende enn det er verdt.

Fortsett å utvikle dine ferdigheter gjennom National Judgment Network (NJN). De har opplæringsprogrammer, rapporter, lydseminarer og diskusjonsfora for å hjelpe deg med å øke din bedriftsgjenopprettingsvirksomhet gjennom selvopplæring.