Hvordan være en vellykket leder

Anonim

En leder kan gjøre eller ødelegge suksess for en bedrift. Opprettholde konsistente regler, klare forventninger og et oppriktig ønske om å hjelpe teamet ditt, vil gi deg den typen leder som ansatte vil jobbe hardt for.

Respekt. Den viktigste ledelsesevnen en sjef kan ha, er respekt; respekt for sine ansatte, deres kunder og deres virksomhet. Hvis en leder mangler respekt, vil de ha en høy ansattomsetningsrate og ende opp med å få et dårlig rykte blant kundene.

Klare forventninger. En effektiv leder er tydelig i sine forventninger til sine ansatte. Å være konsistent om arbeidsplassenes forventninger og regler gir ansatte de verktøyene de trenger for å være vellykkede arbeidere.

Konsistens. Ledere er ofte de som har ansvar for disiplinære tiltak og forfremmelse for ansatte. Dette kan være en beroligende situasjon og en hvor det ikke er mulig å holde alle glade 100 prosent av tiden. Måten å overvinne dette styringsproblemet er å øve konsistens. En konsistent leder har ansatte som vet hvordan de skal jobbe for å lykkes, og hvem forstår hvorfor de blir reprimanded.

Administrasjon målsetting. Effektiv styring inkluderer et målinnstillingssystem som definerer og anerkjenner ansattes suksesser. Kortsiktige og langsiktige mål styrker en ansattes sterke arbeidsvaner.

Kommunisere. Gode ​​ledere vet viktigheten av god kommunikasjon. Hyppige og vanlige ansattes møter holder ledelsen og ansetter på samme side, slik at virksomheten drives jevnt.

Oppmuntring. Som leder må du oppfordre dine ansatte til å sikre best mulig ytelse. Fast, respektfull, men oppmuntrende ledere vil skape ansatte som er motiverte og effektive.