Hvordan bli med i en fortjeneste styret

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En ideell organisasjon har et styre for å ta viktige beslutninger. Den ideelle styret består av personer med en profesjonell holdning, en personlig interesse i organisasjonens oppdrag og et bredt spekter av sterke ferdigheter og kvaliteter som kombinerer for å hjelpe organisasjonen. Å finne en styreposisjon kan være vanskelig og konkurransedyktig. For å lykkes må du demonstrere at karakteren din og evner fordeler styret på en måte som utfyller de andre medlemmernes talenter og ferdigheter.

Skriv et CV

Skriv inn ditt navn, telefonnummer og e-postadresse i fet skrift øverst på ditt CV.

Skriv en seksjon om din utdanning, oppføring av hver kvalifikasjon eller institutt på en egen linje, og nevne spesielt eventuelle kvalifikasjoner som har direkte tilknytning til ideell organisasjon du ønsker å bli med.

Skriv en del om din frivillige og arbeidserfaring, spesielt med erfaringer som relaterer seg til organisasjonen eller som viser de kvaliteter og ferdigheter du vil ta med til styret. Oppgi hver erfaring på en egen linje, og legg til korte forklarende notater hvis de vedrører nøkkelferdigheter.

Finn et styre

Kontakt lokale eller nasjonale organisasjoner du vil tjene som styremedlem og spørre om ledige stillinger. Velg grupper som gjenspeiler dine lidenskaper, interesser og verdier.

Søk nettsteder som BoardNetUSA, Bridgestar og Idealist for å finne ledige stillinger til ideelle ledende stillinger.

Følg hver organisasjons egen søknadsprosess, eller send ditt CV og et følgebrev til organisasjonen hvis forum du vil bli med. Et følgebrev skal oppsummere interessen i selskapet eller gruppen og forklare konsistent hvorfor du tror at din tilstedeværelse vil være til fordel for styret.