Hva er en forretnings- eller handelsforening?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bedrifts- og handelsforeninger er gjensidige organisasjoner som har dannet seg for å fremme vekst og fremgang i sine bransjer ved å gi en sentral informasjonskilde om bransjen og dens problemer, etablering av retningslinjer for beste praksis, lobbyvirksomhet i lokal, statslig og føderal regjering, og Fremme bildet av bransjen gjennom lisensiering, medlemskapsstandarder og reklame for offentlig tjeneste. Noen kan hevde at det er forskjell mellom bedriftsforeninger og fagforeninger, selv om vilkårene ofte brukes om hverandre.

Bedriftsforeninger

Bedriftsforeninger pleier å være åpne medlemsorganisasjoner som danner for å gi samfunnet veldedighetsstøtte, nettverksmuligheter og generell forretningsforfremmelse i en by, stat eller region.Eksempler på denne type forretningsforening er statlige og lokale handelskamre, Better Business Bureau, Rotary Club, Lions Club, Elks Club, og de ulike ledende generasjonsklubbene som Leads Clubs International.

Handelsorganisasjoner

Hvis det er forskjeller mellom forretnings- og handelsforeninger, vil det være at fagforeninger representerer enkelte næringer mens næringsforeninger kan være mer generelle i omfang. The National Trade and Professional Associations katalog anslår at det er mer enn 7.600 slike organisasjoner i USA. Eksempler på fagforeninger som fokuserer på en bestemt bransje eller sektor av en bransje er American Medical Association, American Bar Association, Trial Lawyers Association, American Bankers Association og Consumer Electronics Association.

typer

De fleste nærings- og handelsforeninger er ikke-for-profit-selskaper, men mange er ikke fordi de danner som uformelle klubber og ikke samler penger. Internett har gjort det mulig for mange uformelle organisasjoner å vokse til store grupper som kan bruke betydelig kraft. SFWOW startet som en uformell Internett-diskusjonsliste for kvinner som jobber i nye medier, San Francisco Kvinner på nettet, og vokste inn i en storformell, ikke-for-profit handelsforening.

Nonprofit Betegnelse

Velgørende og religiøse organisasjoner faller under 501 (c) 3 betegnelsen, som gir fradragsberettigede donasjoner, men forbyer ideell organisasjon fra lobbyvirksomhet og politiske aktiviteter. Handelsforeninger er vanligvis 501 (c) 6 organisasjoner. Bidrag til disse ideelle organisasjonene kvalifiserer ikke for skattefradrag, men organisasjonene har lov til å lobbyere og engasjere seg i politiske aktiviteter.

Historie

Former for fagforeninger dateres tilbake til 1300-tallet og tidligere. De utviklet seg fra guilds, som trente og sertifiserte ferdighetene til sine medlemmer, og noen utviklet seg til det vi nå kaller fagforeninger. Når maskiner gjorde det mulig for ufaglærte eller halvfaglige arbeidere å vise seg produkter, ble arbeidsdeling mellom bedriftseiere og deres ansatte mer uttalt, og små grupper arbeidere dannet det som så var kjent som fagforeninger. I 1827, i Philadelphia, ble små handelsforeninger over hele byen dannet i Mekanikkens fagforeningsforening for å drive mer makt i forhandlinger med bedriftseiere. I dag er handelsforeninger mer sannsynlig å være lobbyvirksomhet for bedriftsinteresser, mot fagforeninger.

Anbefalt