Hvordan få en barnehage lisens i Chicago

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Profesjonell barnepass er alltid etterspurt, og hundrevis av barnehager opererer i Chicago-området for å møte den etterspørselen. Før du kan begynne å ta vare på barn, trenger du imidlertid en lisens. Chicago City krever at du har barnehagekort til å betjene barnehagesentre som serverer tre eller flere barn, med mindre du er et hjemmebasert senter. The Illinois Department of Children and Family Services overvåker lisensierte barnehager og hjem i hele Chicago-området. Så om du er hjemme-basert eller opererer et dedikert senter, trenger du statlig lisensiering.

Elementer du trenger

  • Søknadsskjemaer

  • Søknadsdokumentasjon

Skaff et føderalt arbeidsgiveridentifikasjonsnummer fra IRS og et Illinois State Business Tax Number fra staten Illinois Revenue Office.

Samle alle dokumenter som kreves for innlevering av barnepasselisens. Disse dokumentene inkluderer eventuelle vedtekter, hvis det er aktuelt, og bevis på eierskap eller leieavtale for eiendommen du bruker til barnehagen. Hent identitetsinformasjon for alle eiere og ledere i barnepasset, inkludert et gyldig, utstedt legitimasjonskort (for eksempel førerkort), hjemmeadresse og personnummer.

Utfør en kriminell bakgrunnskontroll på eiere, bedriftsoffiserer eller alle som eier mer enn 25 prosent interesse i virksomheten. Inkluder i bakgrunnen sjekker, eventuelle ansatte i barnepasset, og eventuelle voksne i et hjemmebasert barnehage som kanskje har ukontrollert tilgang til barna. Illinois-avdelingen for barn og familie tjenester kan kreve bakgrunnskontroller av alle i et hjemmebasert senter som har tilgang til barn som er omsorgsfull hvis personen er 13 år eller eldre.

Kontroller at virksomhetsområdet er sonet til barnevern, eller du kan ikke ha lov til å betjene senteret ditt på dette stedet.

Ta kontakt med Institutt for næringsliv og forbrukerbeskyttelse for å få forespørsel om forhåndsgodkjenning. Inspeksjonen er gratis og vil gå over ditt utvalgte barnehagesenter for å avgjøre om det er nødvendig med endringer før du etablerer senteret på stedet. Gjør eventuelle nødvendige rettelser til nettstedet før søknad.

Institutt for næringsliv og forbrukerbeskyttelse Byen i Chicago City Hall 121 N. LaSalle Street, Rom 800 Chicago, IL 60602 312-744-6060 www.cityofchicago.org/consumerservices

Søk om barnepasselisensen personlig hos Institutt for næringsmessige og forbrukerbeskyttelse. Sørg for at du tar med all nødvendig informasjon om eiere, ledelse og selskapet når du søker. Det kreves et gebyr med beløp basert på alder og antall barn som forventes i sentrum.

Vent på Department of Business Affairs og Consumer Protection å gjennomføre en inspeksjon på stedet. Institutt for folkehelse, Brannforebyggingsbyrå og Institutt for bygninger vil alle inspisere barnevernstedet ditt. Etter en vellykket gjennomgang av oppgitt informasjon og bestått inspeksjon, utstedes lisensen av byen og er bra for en toårsperiode.

Last ned kravene til statlig lisensiering fra Illinois Department of Children and Family Services. Følg kravene og sørg for at barnepasset ditt oppfyller alle krav før du søker med staten. Å skaffe Chicago-lisensen sørger generelt for at du oppfyller de nødvendige standardene for et barnehage.

Søk om et statlig utstedt barnepasselisens med Illinois Department of Children and Family Services.

Vent til staten å gjennomføre nødvendige inspeksjoner av senteret ditt og å se gjennom søknadens detaljer. Hvis alle detaljer er i orden, og nettstedet oppfyller kravene, utsteder Avdeling for barn og familie tjenester lisens til å fungere, gyldig i tre år.

Tips

  • Barnepass lisensiering er ikke nødvendig for barn over seks år gammel.

Anbefalt