Hvordan pakke og send candy

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Emballasjen du forbereder deg på candy vil avhenge av hvilken type du sender. Noen godteri kan raskt dekomponere under ugunstige forhold, så de krever spesielle beholdere og forsendelsesartikler for å opprettholde sin struktur og friskhet. Andre, som hardt godteri, kan vare lenger og kan kreve litt mer enn grunnleggende emballasjeforsyninger. Hold naturen i candy i tankene når du forbereder deg på å sende.

Shipping Soft Candy

Noen godteri, som sjokolade og karamell, kan smelte når de sendes i varmt vær. Næringsmiddel- og legemiddeladministrasjonen anbefaler at de kommer kaldt eller ved romtemperatur og foreslår en pakningsmetode for forgjengelige produkter som også kan beskytte disse candies. Plasser en kald kilde, som tøris eller frossen gelpakker, inne i en isolert beholder, og legg den bølgepapp med godteri på toppen. Dekk beholderen med lokket, sett det inn i en tykk polyetylenfilm og fest den. Send pakken til mottakeren. Hvis du bruker tøris, skriv "Inneholder tørr is" på esken. FDA anbefaler også å sende matvarer over natten slik at de kommer til en temperatur der de er trygge å spise.

Betraktninger for frakt

Noen kunder vil kanskje ha alternative leveringsalternativer for skjøre candy i tillegg til den spesielle emballasjen. Vurder å tilby over natten eller en dags frakt. Begge alternativene tillater at produktet kommer i perfekt eller nesten perfekt tilstand. Noen avlastere leverer ikke på lørdag eller søndag, og skrøbelig godteri brytes ned hvis de holdes i en varm lastebil over helgen. For å unngå denne muligheten, planlegger å sende candy tidlig på uken og sørge for at den kommer fram senest fredag.