Slik oppretter du Bar-kodede medlemskort

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Medlemskap ID-kort gir deg mulighet til å begrense tilgangen til virksomheten din, som treningsstudioer og varehushandlere ofte gjør, eller tilbyr gjentatte rabatter til faste kunder. Selv om du kan outsource medlemskortproduksjon, kan du lage kortene i huset med noen grunnleggende programvare og utstyr.

ID-programvare og strekkodgenerator

Den enkleste måten å opprette strekkodede ID-kort med, er med en dedikert ID-programvarepakke. Du kan velge mellom gratis eller betalte programvarepakker, men de fleste ID-programvare støtter strekkodegenerering. En dedikert ID-kortprogrammer strømlinjeformiserer ofte produksjonskortproduksjonen ved å konsolidere flere funksjoner, for eksempel strekkodegenerering, bildeinnsetting og legge til informasjon i eksisterende databaser. Velg programvare som kan integreres med din eksisterende informasjonsteknologi infrastruktur og med kortskriveren du har tenkt å bruke.

Kortskriver og leser

Kortskrivere kommer i flere typer som spenner fra enkle, enkelsidige skrivere til high-end dobbeltside skrivere som tilbyr laminering og pregingsfunksjoner. Mens enkeltsidetrykkere generelt tjener til grunnleggende funksjoner, for eksempel medlemskaps rabattkort, gir high-end-skrivere de funksjonene som er nødvendige for mer robust sikkerhet. Du trenger også en laserskanner for å lese grunnleggende strekkoder. Hvis du velger mer komplekse strekkoder, for eksempel QR-koder, trenger du en dedikert QR-kode skanner for å tolke informasjonen som er kodet i strekkoden. Hvis du vil inkludere et medlems bilde, trenger du et digitalkamera som grensesnitt til datamaskinen eller ID-programvaren.

Kortproduksjon

Spesifikke trinn for å lage det faktiske kortet avhenger av oppsettet i programvaren, men følger vanligvis et generelt mønster. Du legger til informasjonen du vil vises på kortet, for eksempel et headshot-bilde, et medlemsnavn og en strekkode som er opprettet av programvaren. Det bildet overføres til kortskriveren, som skriver ut medlemskortet.