Hvordan søke om en leverandør lisens i Florida

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du har tenkt å selge noe på en lokal festival eller begivenhet i Florida, må du få et leverandørlisens. Enten du ønsker å selge pølser, t-skjorter, eller noe annet, er en leverandør lisens krevd av staten Florida. Dette kreves for en ny bedrift og en allerede etablert virksomhet.

En søknad om midlertidig begivenhetsleverandørlisens må fylles ut (se referanser). Søk etter en midlertidig begivenhetsleverandørlisens for hver av de boothene du vil ha på arrangementet. Hvis du skal ha to boder eller enheter, må du fylle ut to programmer og betale to avgifter.

Velg hvor lang tid du trenger en midlertidig begivenhetsleverandørlisens. En lisens er tilgjengelig for så lite som en dag på opptil et år. Avgiftene starter på $ 95 for en en-til-tre-dagers lisens, $ 105 for en 4- til 30-dagers lisens, og $ 1000 for en årlig lisens.

Ha riktig dokumentasjon klar. Et personnummer er nødvendig for å få en midlertidig begivenhetsleverandørlisens. Hvis du er tilknyttet en allerede etablert restaurant som for øyeblikket har et offentlig mattjeneste lisens med Institutt for nærings- og profesjonell forskrift (DBPR), trenger du det lisensnummeret. Hvis du er en bedrifts- eller bedriftssøker, trenger du et føderasjonsnummer for arbeidsgivere (FEIN).

Få din midlertidige hendelseleverandørlisens. For å få en midlertidig begivenhetsleverandørlisens (en til 30 dager), oppgi en fullført leverandørens søknad (den som ble lastet ned i trinn 1), relevant dokumentasjon og gjeldende avgifter til inspektøren på stedet ved arrangementet.

For å få en midlertidig begivenhetsleverandørlisens (årlig), ta kontakt med kundesenteret på 850-487-1395 og be om en "åpning" inspeksjon. All dokumentasjon, søknad og avgifter bør leses. En inspektør vil kontakte deg innen fem dager for å planlegge en inspeksjon.

Ta kontakt med dine lokale tjenestemenn angående eventuelle by- og fylkeskrav for en ny virksomhet. Staten Florida er adskilt av lokale krav og håndterer kun lisensiering på statsnivå.

Elementer du trenger

  • Personnummer

  • Gjeldende avgifter

  • Søknad om midlertidig begivenhetsleverandørlisens

Tips

  • Matleverandører må møte ekstra sanitære og sikkerhetsstandarder som følger av loven.