The Best Selling Dropship Products

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Dropshipping er en forretningspraksis der en forhandler selger et produkt, sender deretter ordren til en dropshipper som lager produktet og sender det til kjøperen. Kjøper betaler selger; Selgeren betaler en del av inntektene til dropshipper. Ofte gir dropshipper utseendet at produktet leveres direkte fra selgeren. Det er en ideell salgs- og distribusjonsmodell for små, hjemme, deltid og spesielt online-bedrifter.

Micro-nisjer

Fokus på en smal nisje du har spesiell kompetanse i. De bestselgende dropship-produktene for deg er ikke nødvendigvis de mest solgte dropship-produktene for andre mennesker. Årsaken er at du må selge dem, ikke noen andre. Du må ha litt kompetanse og presentere dem på en overbevisende måte. Du må inspirere tillit til kunder som de bør kjøpe fra deg i stedet for noen andre. Selv om videospill er bedre generelle selgere, hvis du ikke har interesse eller ekspertise i videospill, er du usannsynlig å være blant de som selger mange av dem. For de beste dropship-selgerne finner du det optimale krysset mellom produkter i høy etterspørsel og produkter du vil få en konkurransedyktig fordel som presenterer for publikum.

Finne produkter som selger

Listen over de beste, totalt solgte dropship-produktene, er stadig i fluss. Det er mer verdifullt å forstå hvordan man finner dropship salgstrender og hva de har til felles. For å finne produkter som selger seg godt, søk Google for produkter du er interessert i. Jo mer tilgjengelig et produkt er, desto bedre selger det.

Evaluering av søketrafikk

Flere og flere forbrukere begynner å handle etter et produkt med en søkemotorforespørsel. Online-selskaper som Google, Yahoo og Ask publiserer populære søketrender. Andre elektroniske kilder gir oppdaterte mikrotrender i søk. Se på produktene folk søker etter og noter de du er mest interessert i.

Koble til forsyning og etterspørsel

Hvis du lager en liste over alle produktene du er interessert i, søker etter dem og merker hvilke som er mest tilgjengelige, vil du måle leveransen av disse produktene. Hvis du undersøker nåværende trender i søketrafikken og noterer hvilke produkter som søks etter, identifiserer du etterspørselen etter produkter. Velg overlappende produkter som vises på begge lister. Av produktene du identifiserer, fokuserer du på produkter som selger for mellom $ 25 og $ 125, og som er små, lette og enkle å sende. Disse elementene er mest sannsynlig de mest solgte dropship-produktene.