Hvordan prissøkejobber

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hver kurertjeneste og leveringsselskap må utvikle den rette formelen til prisjobber. Spesialkurerer kan prøve å prissatte jobbene sine lave for å konkurrere med FedEx, DHL og andre transportører uten å realisere de langsiktige økonomiske konsekvensene. Hver kurirjobb må prises med en balanse mellom driftskostnader og kundetilfredshet i tankene. Den beste formelen for budsjettpriser inkluderer en beregning av kjørelengde, lønnskostnader og spesielle forhold som gjør leveranser vanskelig.

Bestem hvor mye dokument forberedelse er nødvendig for levering. Hvis firmaet tilbyr utskrift og bindende tjenester, bør du legge til en del av prisen på papir, blekk og bindende materialer til jobben sitat.

Legg til en kjørelengde kostnad mellom $ 0,50 og $ 2,50 per kilometer til hver budsjett jobb for å ta hensyn til kjøretøy slitasje. Bruk et tiered system av kjørelengdeutgifter der bedrifter innen 10 til 15 miles belastes lavere priser enn kunder over 25 miles fra forsendelsen.

Sett inn et drivstofftillegg til budprisene dersom din jobb krever lastebil, bil eller varebil. Den typiske tilleggsprisen på bensin på en budsjett er 15 prosent av hele tilbudet for å kompensere drivstoffkostnadene.

Mål hver pakke som transporteres av kjederne og lastebilførerne, og søk ytterligere kostnader for overdimensjonerte leveranser. Du bør belaste en per-pund-rente over størrelsen på en standardboks eller en konvolutt for å ta hensyn til tomrum i forsyningsbiler til store pakker.

Påfør et flygebyr til et jobbtilbud; Dette belønner tålmodigheten og tiden som tilbys på en flyplass av en flyger. Leveringsselskaper belaster mellom $ 5,00 og $ 25 per flygebyrjobb, avhengig av jobblengde på grunn av hyppige forsinkelser, sikkerhetskontroller og tollinspeksjoner.

Rabatter på kurertjenester for kunder med pålitelig daglig, ukentlig og månedlig virksomhet. For eksempel, et advokatfirma som stoler på kurertjenesten for daglige dokumentleveranser, bør få en rabatt på opptil 10 prosent for å oppfordre til ytterligere leveringsforespørsler.

La opp 50 til 100 prosent utover standardpriser for kurertjenester som er fremskyndet eller leveranser på samme dag. USPS og private leveringstjenester krever mer for hurtigkurerstjenester på grunn av den ekstra arbeidskraft som kreves for levering.

Utvikle en flat avgiftsplan for forsinkede leveranser, sen betaling og etter-time-budsjobb. Disse gebyrene bør være høye nok til å motvirke klienter fra å holde opp budene dine, glemmer å betale månedlige regninger og krever at leveransepersonell skal jobbe etter driftstimer.

Tips

  • * Pass på en del av kostnadene for spesialutstyr til dine budkunder. En pakkelevering som krever heis, rampe eller kjøling kan brenne selskapets fortjeneste uten riktig prising. Spesielle utstyrsavgifter bør inkludere mellom 10 og 25 prosent av utstyrets leiekostnader og arbeidskraft.

    * Hold timelønnene og forsikringskostnadene til dine leveransepersonale i tankene når du prissetter budtjenester. Din daglige arbeidsbelastning av budtjenester skal være tilstrekkelig til å dekke dagens arbeid, forsikrings- og ansvarsforsikringskostnader for å holde deg i virksomhet.