Slik selger du spa-produkter hjemmefra

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Selge spa-produkter hjemmefra er en lukrativ virksomhet. Du kan gjøre det på deltid eller på heltid, avhengig av tilgjengeligheten din. Den fleksibiliteten det tillater, gjør det til en god bedrift for mødre som bor hjemme eller frilans fagfolk. Det kan også være en ekstra inntektskilde selv for de som jobber på heltid. Salg av spa-produkter innebærer mer enn bare å ha lidenskap for luksus og avslapping - kunnskap om det grunnleggende og det er viktig å ha forretningsmessige tanker for å få virksomheten din fra jorden.

Elementer du trenger

  • Liste over spa produkt distributører

  • Medlemskap og innmelding

  • Oppstartspenger

  • Markedsføringsmateriale

Bli en agent for en distributør. Det er lettere for deg å starte med produkter som allerede har et navn. Bedrifter som Avon og Body Shop tilbyr sine salgsagenter ulike insentiver for å markedsføre og selge sine produkter. Lær produktene grundig, og prøv noen av dem selv, slik at du kan informere kundene dine basert på personlig erfaring med produktet. Du vil kanskje sjekke ut selskaper som lar deg være uavhengig, noe som gjør at du kan selge konkurrentprodukter, noe som vil hjelpe deg med å nå ut til et større marked.

Kjøp produktene og få medlemskap som trengs. Bedrifter krever at du registrerer deg i et selgerprogram, for å hjelpe dem med å holde oversikt over salget. Disse programmene har ofte incitamenter som gratis produkter og kompensasjoner for å treffe bestemte mål. For å starte kostnader, avhengig av type produkt, kan du medføre kostnader fra et par hundre dollar. Ifølge Entrepreneur.com kan oppstartskostnader variere fra $ 2000 til $ 10.000. Det kan hende du må inkludere andre kostnader, for eksempel å starte og vedlikeholde et nettsted, markedsførings- og leveringskostnader.

Markedsfør produktene dine. Du må fortelle folk om virksomheten din; og for å hjelpe deg med å redusere kostnadene dine, kan du få brosjyrer og markedsføringsmateriale fra distributøren. Du kan da bruke disse katalogene som gir kundene en oversikt over produktene du selger. Du kan også ha et nettverk med lokale bedrifter i servicebransjen, slik at de kan anbefale deg og dine produkter til sine kunder.

Utvid dine tjenester. Du vil kanskje legge til andre produkter og tjenester i din beholdning. Spa-produkter som massagere, lys og musikk-CDer utfyller badeprodukter som du vil selge. Du kan også tilby konsultasjonstjenester der du vil gi råd til kundene dine basert på deres personlige preferanser og situasjoner. Sørg for at du følger trender i skjønnhetsindustrien, siden produktene blir oppdatert ofte og nye formler kommer ut ofte.

Vokse din virksomhet En av de mest populære måtene for en hjemmebasert selger av spa-produkter for å bygge en voksende kundekreds er å være vert for fester. Body Shop og Avon har programmer som hjelper deg med å arrangere ditt eget spa-fest med dine venner og andre folk du kjenner. Be vennene dine om å ta med en gjest eller to for å prøve produktene dine, koble til dem og holde dem oppdatert på oppdateringer som rabatter og salg.