Arveavgiftskrav i Alabama

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Siden Alabama arvavgiften ble avskaffet, er det ikke lenger behov for en arveavgift. Men hvis decedenten døde før 1. januar 2005, må arvinger og begunstigede fremdeles innlevere Alabama-arveavgiften. Eiendomene av decedents som dør etter 1. januar 2011 er underlagt føderal eiendomsskatt hvis over $ 5 millioner.

Arv og eiendomsskatt

Selv om midlene kommer fra samme kilde, er decedentens eiendeler i sin eiendom, en arveavgift og en eiendomsskatt ikke utbytbar. Arveavgiften skal betales av noen arvinger eller begunstigede etter å ha mottatt pengene fra boet. Eiendomsskatten må betales før eiendelene utbetales til navngitte arvinger og begunstigede i viljen eller de som arver fra en intestat decedent hvis eiendom gikk gjennom lovene i intestate suksess.

Eliminering av arveavgiften

Den føderale regjeringen vedtok lovgivningen i 2001, og eliminert den føderale eiendoms- og gaveskatten til 2009. Selv om gjenopprettelsen skulle gjenoppstå innen 2011, var i juni 2011 ikke arveavgiften gjeninnført i Alabama. Ifølge Alabama Department of Revenue er statens arkiveringskrav basert på eiendomsskatt som er tillatt i henhold til føderal lov. Ingen arvavvik var nødvendig før 30. september 2005, for decedents som passerte fra 1. januar 2005. Slike dispensasjoner måtte innleveres innen ni måneder etter dødsfallets død.

Stater med eiendoms- eller arveavgift

Selv om Alabama ikke har re-introdusert arven eller eiendomsskatten, har mange stater som avskaffet skattene etter den føderale lovgivningen i 2001 re-introdusert dem for å få inn ekstra inntekter. Flere andre stater avskaffet aldri arveavgiften etter 2001. Mens de fleste stater pålegger enten en eiendom eller arveavgift, pålegger New Jersey og Maryland begge typer skatter.

Federal Estate Skatt

Boet til alle som dør i 2010 var ikke underlagt føderal eiendomsskatt. Estates av de som passerer som nyttår oppdaget og etterpå skylder føderal skatt på beløp over $ 5 millioner. Mens arvinger i Alabama decedents ikke trenger å betale statlig arveavgift, kan de arve mindre av en meget stor eiendom på grunn av den føderale skatten. Den føderale skattegrensen gjelder ikke for den overlevende ektefellen til decedent, som kan arve et ubegrenset beløp.