Hvordan starte et lite bryllup og arrangement planlegging virksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når det kommer tid til et bryllup eller en annen stor begivenhet som en avgangsfest, 50 års fødselsdag, selskapets utflukt eller fundraiser, vil mange mennesker ansette en planlegger for å kartlegge hele funksjonen og ta vare på alle de små detaljene. Å starte et bryllup og arrangement planlegging virksomhet kan være mye moro, men det er også mye arbeid. Men hvis du liker å håndtere mennesker og planlegge fester, kan dette være rett opp i smuget ditt.

Elementer du trenger

  • Eksempelbøker

  • Bilder av tidligere hendelser

  • Visittkort

  • Kamera

Planlegg ditt eget bryllup eller spesielle arrangementer. Bli kjent med noen leverandører og lagre informasjonen i en fil. Når du bruker dem, gjør notater om hva de tilbyr, deres priser, service og din generelle tilfredshet. Ta mange bilder av hendelsene dine, før og etter bilder, samt detaljerte bilder av individuelle elementer som midtpunkter og blomsterarrangementer.

Kom opp med et kreativt og fengende navn for din bedrift. Få din forretningslisens, bankkonto og andre småbedriftspapirarbeid gjort med. Sett opp et nettsted med bilder fra hendelsene du har planlagt, samt tjenester og informasjon om din bedrift. Ha visittkort trykt med ditt nettsted og kontaktinformasjon.

Tilbyr å planlegge et par arrangementer for venner og familiemedlemmer gratis i bytte for bruk av bilder fra deres arrangementer og anbefalinger / referanser / sitater for potensielle kunder. Bruk disse hendelsene som en sjanse til å møte nye leverandører eller gjenbruke gamle leverandører og etablere et arbeidsforhold. Ta bilder og sitater og legg dem inn på nettstedet ditt.

Bli med i ditt lokale handelskammer. Du vil bli oppført automatisk i katalogen, noe som vil gi deg synlighet umiddelbart. Gå til nettverksbegivenhetene; Dette er muligheter for deg å møte lokale forretningsfolk og snakke om din bedrift. Alle kaster fester, så de kan til slutt trenge en festplanlegger. Gi ut visittkort og hold kontakten.

Gå til besøksleverandører og snakk med dem om dine tjenester. Bygg partnerskap og diskuter referansegebyrer. Legg igjen visittkortene dine og salgsfremmende materialene. Fortsett å markedsføre dine tjenester og få klienter oppført. Et sted du kan få noe med er på bryllupsshow. Bestill en messe og snakk med brude-til-være som vil ha noen til å hjelpe dem med å planlegge den perfekte dagen. Vær vedvarende og bedriften din vil vokse. Ha det gøy og lykke til!

Tips

  • Vær så personlig og personlig med klienter som mulig. Finn noe som gjør deg annerledes enn de andre planleggerne.

Advarsel

Ikke slipp ut på klienter eller la noen være misfornøyd; ordet vil spre seg.