Hva er årsakene til arbeidsulykker?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Enten du jobber på et travelt byggeplass eller i et stille kontor, kan det hende at ulykker oppstår. Ifølge Bureau of Labor Statistics, i 2009 var det 3.277.700 rapporterte ikke-dødelige arbeidsskader (privat sektor) i USA og 3.890 arbeidsrelaterte dødsfall. Sikkerhetsopplæring på arbeidsplassen og regelmessige interne sikkerhetsinspeksjoner kan bidra til å redusere risikoen for ulykker som fører til skade på arbeidsplassen.

Banehindringer

Objekter på bakken som hindrer felles veier kan føre til tur og fallulykker. Noen av de vanligste stien hindringer på arbeidsplassen inkluderer rommede eller krøllete gulvmatter, ledninger og ledninger, bokser og ujevn trinn.

Glatte overflater

Nylig mopped gulv og søppelholdige drikker kan enkelt sette opp et scenario for et fall og fallulykke på arbeidsplassen. Hvis arbeidsplassen er i et kaldt klima, kan isen og snøen som akkumuleres på utendørs gangveier og trinn også føre til slip og faller hvis den ikke er riktig saltet eller slipt for trekkraft.Døråpninger uten matter kan også utgjøre en glidende fare, da matter eller tepper absorberer snø og regn som blir sporet inn av folk som kommer inn i bygningen.

Mangel på trening

Uutdannet personell som driver tungt maskiner som forklifts eller arbeider med elektriske ledninger er noen årsaker til arbeidsulykker. Noen ganger er disse ulykkene forårsaket av personer med mangelfull trening, eller personer uten trening på alle som midlertidig fyller inn for annet personell.

Tung løfting

Løfting av tunge gjenstander på arbeidsplassen kan forårsake midlertidig tilbakestrømning eller permanent skade på ryggen. Forsøk på å løfte for mye vekt på en gang eller bøye mer med ryggen enn knærne, kan forårsake belastning.

stiger

Stiger kan lett føre til utilsiktet skade når de brukes feil. Unnlater å åpne stigen helt og sørge for at bena legges sikkert mot jorden, er noen av de vanligste feilene som fører til stigeulykker.

Feil lagring

Objekter som er stablet på en tung eller på annen måte ustabil måte, kan tippe på ansatte og skade ansatte. Ustabile hyller og gjenstander fylt inn i skap og skap utover kapasitet kan også forårsake ulykker når disse objektene blir skiftet.

Utmattelse

Tretthet forårsaket av søvnmangel eller visse medisiner kan føre til ulykker på jobben og i transitt. Tøffe ansatte er mer tilbøyelige til å gjøre feil i dommen på jobben, noe som kan føre til ulykker hvis de driver tungt maskineri eller overvåker andre som er.

Giftige lekkasjer

Gasslekkasje, kjemisk lekkasje og asbest eller karbonmonoksid i miljøet kan føre til sykdom og dødsfall. Bruk av sterke kjemikalier for rengjøring av arbeidsplassen kan også føre til åndedrettsproblemer for personell, særlig de med miljøfølsomhet.

Anbefalt