Slik starter du en grillvirksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Grilling kan betraktes som en av Amerikas store tidsfordriv. Alle vet hvordan å grille i en grad. Noen har jobbet og jobbet med sine oppskrifter og metoder til de har perfeksjonert kunsten. Det ville være synd å ikke dele det med resten av verden, så det er fornuftig å starte en grillvirksomhet. Men bare en liten ferdighet og noen flotte briketter sikrer ikke en vellykket grillvirksomhet. Du må være organisert, ha en plan, markedsføre virksomheten din og nyt hva du gjør.

Elementer du trenger

  • Oppskrift

  • Grill eller røyker

  • Kjøkken og kjøkkenutstyr

  • Mat og krydder

  • Forretningsplan

  • Finansiering

Visualiser hva du vil at bedriften din skal være. Hvis spesialiteten din er ribbeina, bør du ikke tro at du skal tilby en full meny som spenner fra svinekoteletter til laks. Hold deg til det du er god til. Hvis du ser din bedrift som en fin, sit-down restaurant, så serverer maten i kurver ikke et godt valg. Tenk gjennom dine forventninger til din virksomhet til slutt. Dette vil hjelpe deg med å finne ut hva som er praktisk i begynnelsen og hva som ikke er.

Lag en forretningsplan for grillvirksomheten din. Bruk hjelpen fra de lokale representanter for småbedriftsadministrasjonen. De kan hjelpe deg med å skrive en vellykket plan, få finansiering og unngå vanlige fallgruver.

Velg et sted med mye trafikk som passer til mange av behovene for anlegget ditt. Hvis den allerede har et nøkkeltall kjøkken, gjør det enda bedre! Hvis du vil ha et sted med plass til en spisestue, må du være sikker på at kvadratfotene er nok. Hvis du eier eiendom, kan det være lurt å bygge din egen bygning. Men rennende vann og elektrisitet til det kan være kostbart, hvis de ikke er på eiendommen. Ta kontakt med by- og fylkeansatte for å sikre at beliggenheten er riktig tilpasset bedriften din.

Perfekt din oppskrift og metoder. Fortsett å øve dine ferdigheter til maten kommer ut perfekt hver gang.

Lag ditt kjøkken. Kjøpe eventuelle ekstra apparater, ovner, grill eller andre nødvendigheter før du åpner. Vær imidlertid rimelig. Når du først åpner, er det ikke fornuftig å kjøpe de dyreste produktene du har før du selv skaper noen inntekt. Også kjøpe alle krydder, kjøtt, sider og kjøkkenutstyr du trenger rett før du åpner dørene dine.

Design din meny og markedsføringsmateriell med temaet for virksomheten din i tankene. Fordel disse fritt til bedrifter, arealboere og turister. Ta enhver mulighet for gratis annonsering mulig. Skriv inn hvert parat ditt fellesskap har. Bli med i ditt lokale handelskammer og gjør et båndskåret. Ta så mye eksponering for virksomheten som mulig.

Følg alle helsekoder for din by og stat. Du vil ikke bli stengt av en helseinspektør fordi du ikke kjente reglene.

Dekorer din nye virksomhet. Hvis din spisestue trenger nye sitteplasser og bord, kjøp dem. Eller bruk gjeldende. Legg til personlige detaljer i innredningen, som familiebilder, sportsminner, landekenter eller kunstutskrifter som gir stedet atmosfæren du vil ha.

Hold orden på alt papirarbeid, kjøp, salg og juridiske dokumenter. Balansere bøkene dine regelmessig og sett inn penger daglig.

Tips

  • Ta kontakt med by- og fylkeansatte for eventuelle andre juridiske saker som må tas hånd om. Kjøpsforsikring for din bedrift.

Anbefalt