Grunnleggende kontorpolitikker

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Grunnleggende kontorpolitikker er regler og prosedyrer som oppmuntrer til et jevnkontor. De fleste selskaper skisserer deres grunnleggende kontorpolitikk i en arbeidstakerhåndbok eller en policyhåndbok.

Hensikt

Grunnleggende kontorpolitikk er viktig for alle bedrifter. Disse retningslinjene hjelper til med å løse og forebygge problemer i et selskap, fordi ansatte, ansatte og ledelsen alle vet hva som forventes av dem. Når ansatte følger grunnleggende retningslinjer, bidrar det til å opprettholde suksessen og omdømmet til selskapet. Det gir også grunnlag for at ansatte skal utføre sitt arbeid på en effektiv, etisk måte dersom ledelsen ikke er til stede for en dag eller uke.

fravær

Fravær er en felles grunnleggende kontorpolitikk som beskriver detaljene i feriedager, syke dager og helligdager. Det gjør det mulig for ansatte å forstå hva de har rett til. Den informerer også dem om disiplinpolitikk hvis disse prosedyrene ikke følges.

Elektronikk

En annen vanlig kontorpolitikk er bruken av elektronikk. Dette inkluderer tale og teksting på mobiltelefoner, samt bruk av Internett og e-post.

Annen

Andre grunnleggende kontorpolitikker omfatter politikk for trakassering av arbeidsplasser og sikkerhets- og sikkerhetspolitikk. Narkotikafri og ikke-røykepolitikk er også vanlig på arbeidsplassen. Ansattes adferdskodekser er oppført i policyboken sammen med retningslinjer for misbruk av bedriftseiendom.