Hvor mye gjør en Superintendent til leilighetsbygging?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Betraktet en spesialisert type eiendomsforvalter, håndterer en boligbyggesjef alt vedlikeholdsansvar for bygningen. Dette inkluderer både å gjøre noe av arbeidet selvstendig og delegere arbeidsoppgaver til andre. Leilighetbyggets superintendenter starter vanligvis rollen med flere års erfaring i vedlikehold og noen forretningsmessige ferdigheter. Denne bakgrunnen gir dem mulighet til å tjene mer penger enn vedlikeholdsarbeidere; Men plassering og erfaring er viktig for inntekter. For eksempel vil en erfaren leilighetens superintendentlønn i NYC være høyere enn en superintendent i oppføring i en liten by.

Tips

  • Basert på mai 2017 er eiendomsadministrasjonens lønnsdata fra Bureau of Labor Statistics (BLS), medianleilighetens superintendent lønnssats, $ 58.670 per år. Den faktiske lønnen avhenger av hvor leiligheten ligger og hvor opplevde bygningen superintendenten er.

Stillingsbeskrivelse

Superintendenter i leilighetsbygg er eiendomsadministrative fagpersoner som utfører noen praktiske vedlikeholdsansvar ved hjelp av leietakere og veileder andre anleggsvedlikeholdsarbeidere. De må holde orden på arbeidsordre og be om at leietakere lager og sørger for å levere nødvendige materialer og tjenester til reparasjoner og generelle vedlikeholdsoppgaver. Deres arbeid kan omfatte rengjøring av leiligheten, ansett entreprenører, kjøring til lokale butikker for arbeidsprodukter, vedlikehold av sprinkler og kjeleanlegg og kontroll av etterlevelse av den lokale brannkoden.

Mens de håndterer noen arbeidsoppgaver til andre vedlikeholdsarbeidere, jobber leilighetsbyggets superintendenter ofte direkte med leilighetenes elektriske, varme-, kjøle- og avløpssystemer, samt veggene og gulvene. De må også legge inn rapporter som logger alle aktiviteter, håndterer arbeidsrelaterte problemer, utfører bygningsinspeksjoner og av og til bistår øverste ledelse med tilleggsoppgaver. Denne rekke plikter krever ledelse, kundeservice, problemløsing og mekaniske og mellommenneskelige ferdigheter for å lykkes.

Utdanningskrav

De grunnleggende kravene til å jobbe som en superbygger i leilighetsbygg er et videregående diplom, arbeidserfaring og enhver statsspesifikk sertifisering eller lisensavtale som kreves. Videregående opplærere kan begynne å søke trening i bygningsvedlikehold fra en teknisk skole eller samfunnshøyskole. Dette kan gi en bakgrunn for å finne en jobb i alminnelig bygningsvedlikehold hvor de kan forvente trening på jobb også. En vedlikeholdsarbeidsjobb gir muligheter til å bli kjent med å utføre små reparasjoner og jobbe med leilighetsforvaltning og innbyggere. Stillingen inkluderer også noen forretningsoppgaver, for eksempel fakturering, innsamling av betalinger og innlevering av rapporter som tjener som forberedelse til en ledende rolle.

For å forbedre prospekter for en kampanje, kan aspirerende boligbyggende superintendenter tjene en bachelorgrad for å få et bredere syn på eiendomsforvaltning. Mens grader som er relevante for virksomheten kan fungere, tilbyr høgskoler og universiteter programmer som er spesifikke for eiendomsadministrasjon, som kan gi mer fokusert kunnskap og ferdigheter. Bachelorstudier i eiendomsforvaltning dekker emner som markedsføring, økonomi og regnskap, lease management, boliglover og sikkerhet, leietakerforhold og boligplanlegging. En annen fordel med disse programmene er muligheten til å fullføre en internship for eiendomsforvalter og få lederskapserfaring som hjelper når man søker arbeid. De som velger å forfølge andre majors, kan registrere seg i et tilleggsprogram for eiendomsadministrasjon for å lære noen av de samme emnene.

I tillegg til utdanning og erfaring, kan det hende at leilighetsbyggets superintendenter må skaffe seg sertifisering eller lisens. Disse kravene er avhengig av staten der komplekset befinner seg, og overordnetes arbeidsoppgaver. For eksempel krever New York å bygge superintendenter for å få lisenser til å jobbe med kjeler, sprinklere og andre systemer som finnes i boligblokker.

Når en gang er ansatt, kan superbåter i leilighetsbygging få ytterligere opplæring på jobben for å utvide sine ferdigheter og følge byggekoder og sikkerhetsregler. Dette kan inkludere å ta kurs fra eiendomsforvaltningsorganisasjoner eller motta mentorskap fra bygningsansvarlig.

Industri

Leilighetskonsulentene kan overvåke et leilighetskompleks med en bygning eller flere steder. Denne rollen krever arbeid direkte med leietakere og vedlikeholdspersonell og koordinere med bygningsansvarlig. Mens andre lever utenfor stedet, lever mange superintendenter faktisk på kompleksene de jobber på. Dette gjør det mulig for dem å være tilgjengelig raskt for nødsituasjoner, og det kan komme med gratis eller redusert leie.

I tillegg til å måtte være på vakt, kan denne rollen medføre lange arbeidstimer for å håndtere møter og fullføre vedlikeholdsarbeid. Deltidsbyggende superintendentstillinger eksisterer, men er ikke vanlige. Mens de tilbringer mesteparten av tiden på jobb, jobber leilighetsbyggets superintendenter av og til for å få forsyninger, delta i videreutdanning eller besøke flere bygninger.

Superintendent Pay Rate

Ved å bruke data fra rundt 186.720 fagpersoner i feltet, rapporterer BLS at medianlønnen til eiendomsforvaltere (inkludert leilighetens superintendenter) er $58,670 et år ($28.21 en time) fra mai 2017. Dette indikerer at halvparten gjør mindre og halvparten mer. De verste betalte 10 prosent av bygningsinspektørene gjør under $29,500 et år ($14.18 en time), og de best betalte 10 prosent mottar over $128,630 ($61.84 en time).

Superintendenter i boligbygging har en tendens til å gi lavere inntekt enn de fleste andre toppnæringene som ansetter eiendomsforvaltere. Den gjennomsnittlige årlige lønnen for en bygningsinspektør som styrer leiligheter og annen eiendom er $68,370. De som jobber for kommunen, landoppdeling eller ledelse av bedrifter og bedrifter tjener høyere gjennomsnittlig lønn på $76,570, $91,170 og $110,450 henholdsvis. tjene $142,670 Gjennomsnittlig årlig overvåker høyest betalte ledere eiendommen knyttet til olje- og gassutvinning.

Leieprisen for leilighetsbyggets superintendent varierer over hele landet. De tre øverste tilstandene basert på lønn er New York, Rhode Island og Georgia, med respektive gjennomsnittlige årlige lønn på $116,140, $100,760 og $96,280. Idaho og South Dakota rangere i bunnen av inntjeningen siden bygging superintendenter der bare gjennomsnittlig $37,530 og $38,000 årlig. Byer og storbyområder varierer også med inntekt. For eksempel er den gjennomsnittlige bygningsassistentlønnen i NYC $107,720 årlig, mens de i Boise, Idaho, tjener bare $36,010 gjennomsnittlig.

Inntektsfortjenesten for leilighetskomplekset er også avhengig av arbeidserfaring. Selv om det ikke inneholder informasjon for de som spesielt administrerer leiligheter, viser PayScales oktober 2018 lønnsdata en beskjeden $41,000 Gjennomsnittlig årslønn for oppdragsbyggende superintendenter med opptil fem års erfaring. Gjennomsnittlig lønn går opp til $45,000 med mellom fem og ti års erfaring og opp til $48,000 med 10 til 20 års erfaring. Den mest erfarne bygningen superintendenter gjennomsnitt $52,000 årlig.

Jobbutviklingstendens

Etter hvert som etterspørselen etter leiligheter og andre typer fellesboliger vokser, vil det være nødvendig med ytterligere bygningssuperintendenter for å kunne håndtere og vedlikeholde disse egenskapene. BLS forutsetter en jobbvekst på 10 prosent mellom 2016 og 2026 for eiendomsforvaltere av alle typer. Dette er en rask sysselsettingsvekst som vil øke jobben med 32 600 i løpet av tiåret. I tillegg til en etterspørsel etter boligbyggende superintendenter, helsetjenester, huseierforeninger og pensjonssentre vil trenge flere eiendomsforvaltere.

Oppsøksleilige superintendenter kan skille seg ut med en relevant grad sammen med flere års erfaring innen vedlikehold eller fast eiendom. Sertifisering av kjeleutstyr og erfaring innen rørleggerarbeid kan også hjelpe dem til å skille seg ut når de søker arbeid. Forståelse av spansk og andre vanlige fremmedspråk er også gunstig når man forvalter leiligheter med ulike beboere.