Slik starter du en leveringsvirksomhet med kontraktsførere

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kontraktdrivere er uavhengige entreprenører som ikke jobber direkte for deg. I stedet, i leveringsmodellen din, finner du jobbene og ansetter uavhengige til å levere. Som sådan er de ansvarlige for å betale egne skatter, vedlikeholde sine lastebiler og utstyr, levere egen forsikring og betale for gass. Mens bedriften din kan trives med antall leveringsjobber du kan lande, vil driverne du kontrakt med, bestemme suksess.

Skjermdriverne forsiktig

Møt entreprenører i person slik at du kan måle nivået av profesjonalitet de bringer til jobben. Du må kontrakt med drivere som er ryddige og rene og snakker flytende engelsk for å kommunisere med kundene ved leveranser. I tillegg kan du sjekke ut kjøretøyene driverne skal bruke, fordi de er ditt ytre ansikt, selv om du ikke eier dem. Sjekk kjøreoppføringer, kriminell historiebakgrunn, forsikringsrapporter og henvisninger. Du bør også kjøre en kredittsjekk for å sikre at sjåføren har tilstrekkelig midler til hånd for å dekke sine nødvendige utgifter, for eksempel drivstoff.

Invester i kvalitetskommunikasjon

Vanligvis gir dispatcheren drivere med personsøkingssystemer og innkommende og utgående telefonlinjer. Ifølge Entrepreneur.com, avhengig av hvor komplisert kommunikasjonssystemet ditt er, kan oppstartskostnadene være omtrent $ 10 000. Du må ha telefonlinjer på kontoret din (selv om du bruker et hjemmekontor for å starte) for å ta samtaler. Du må kanskje ha en telefonsvarer eller operatør for å ringe hvis du planlegger å være ute på nett og gjøre salg. Du trenger også direkte kontakt med drivere for å sette opp leveranser og å kontakte dem mens de er ute på veien.

Land de store jobbene

Mens mye av virksomheten din kan komme fra lokale selskaper som ansetter firmaet ditt for å levere, kan du også øke inntektene dine ved å gjøre tjenestene tilgjengelige for store oppfyllingssentre som sender varer til massive nettbutikker som Google og Amazon. Fortsett med din lokale kundekreds gjennom nettverk og lokale markedsføringsarbeid, men legg inn en komponent for å nå de store selskapene som flere og flere tilbyr samme dag levering til sine kunder. Du må være fleksibel med en kadre av pålitelige drivere for å møte kravene til det voksende markedssegmentet.

Fortsett legg til drivere

Kontraktleverandører vet at arbeidet kan være lite til tider. De forstår også potensialet og jobber ofte for en rekke bud og leveringstjenester på en gang for å holde seg opptatt. Så ikke bekymre deg for å sette opp ordninger med et bredt, variert utvalg av drivere. Du må ha dem klar når du ringer for leveranser. Hvis du ikke har registrert drivere, og du får et anrop fra Google for å håndtere utbetaling av en stor forsendelse til ditt område, vil du for eksempel ikke kunne oppfylle jobben.

Anbefalt