Typer ulykker på arbeidsplassen

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ulykker er et faktum i mange virksomhetsområder. Noen organisasjoner har en høyere tilbøyelighet til sysselsatte ulykker basert på industri. Imidlertid har nesten alle organisasjoner ansatte som lider mindre for store skader fra flukeulykker eller uforsiktige feil. Bedrifter med høyrisikojobber tilbyr ofte opplæring for å hjelpe ansatte å unngå vanlige ulykker.

Slips og Falls

Slips og fall er de vanligste typene ulykker på arbeidsplassen, i henhold til New Yorks arbeidskompensasjonsadvokater Markhoff og Mittman (M & M), i deres artikkel "5 mest vanlige arbeidsulykker: er du i fare"? Våt gulv, rusk og hindringer bidrar alle til denne typen ulykke på arbeidsplassen, som M & M står for en tredjedel av alle hendelsene. Ifølge Bureau of Labor Statistics (BLS) er blåmerker, kutt, stammer og forstuinger blant vanlige skader som kan skyldes fall.

Tung løfting

Mange ulykker på arbeidsplassen oppstår som følge av at en ansatt løfter eller flytter noe tungt. Rygg- og muskelskader er blant de mer vanlige skader som kan skyldes manuelle arbeidsaktiviteter. Sprains and strains kan også skyldes disse aktivitetene. I jobber der tung løfting er et vanlig krav, anbefaler arbeidsgivere vanligvis jobbsøkere å bare søke om de er i stand til å bevege seg en viss vekt regelmessig. Enkelte jobber kan kreve bruk av sikkerhetsutstyr, som løftebelter eller andre støtteverktøy.

Elektrisk

Elektriske ulykker er vanlige på arbeidsplasser der ansatte rutinemessig arbeider med elektriske problemer eller utfører arbeid der viktig elektrisk bruk er involvert. Elektriske skader kan variere fra svært små støt og brannsår til store elektriske støt som potensielt kan føre til dødelighet. Sikkerhetsadvarsler for arbeidstakere som står overfor fare er viktige, og det er god trening.

Kjemisk

Selv om det ikke er like vanlig som andre typer arbeidsulykker, kan kjemiske farer forårsake brannskader, eksplosjoner og alvorlige skader i arbeidsmiljøer der kjemisk bruk er vanlig, ifølge M & M. Ansatte som arbeider med kjemikalier bør ta alle forholdsregler som er nødvendige for å beskytte huden og forhindre kjemisk innånding, når det er aktuelt. Noen jobber krever at ansatte bruker hansker eller verneutstyr for å unngå hudkontakt med kjemikalier.