Slik åpner du en is og kaffebar i en liten by

Anonim

Prosessen med å åpne en felles is og kaffebar i en liten by er ikke så annerledes enn hvordan du ville gjøre det i en storby. Du bør prøve å finne en unik nisje for butikken som vil appellere til de fleste av byens innbyggere, og du kan gjøre dette ved å intervjue venner, slektninger og naboer i byen din. Som med enhver bedrift du planlegger å starte, bør du spørre deg selv om du har beslutsomhet, engasjement og tid det tar å planlegge for og oppsøke midler som er nødvendige for is og kaffebar.

Utvikle en unik ide for isbutikken. Hvis du for eksempel ønsker å åpne en butikk som spesialiserer seg kun i iskrem laget av frukt, grønnsaker og urter, kan du undersøke om ideen om andre iskrembutikker i området allerede gjør dette. Hvis ikke, lag noen få prøver av iskremene dine og gi dem til kirkemedlemmer, venner, slektninger og studenter i videregående skoler og nærliggende universiteter.

Forbered forretningsplanen din for butikken. I forretningsplanen, opplys hvorfor isen din og kaffebar skiller seg ut fra konkurransen, hvor mye penger du trenger for å åpne butikken, hvem dine samarbeidspartnere vil være og deres ansvar, hvordan du planlegger å markedsføre virksomheten og hva dine fremtidige fremskrivninger er for butikken.

Søk etter midler til butikken. Besøk din lokale filial av Small Business Administration og møt med en representant for å diskutere virksomheten lån og tilskudd som du kan søke om. Hvis byen ikke har en filial for småbedriftsforvaltningen, kan du besøke bankene i ditt område og spørre om lånene de tilbyr og hvordan du kan søke. Hvis det er mulig, søk etter et lite lån fra en slektning og få han eller henne til å skrive avtalen for at du skal logge. Endelig tilbakebetale lånet så raskt som mulig for å redusere spenningen mellom deg og den relative.

Se etter kvalifiserte medarbeidere. Spesielt ansette ansatte som er pålitelige, som har noen års arbeidserfaring, og som er interessert i en mattjeneste karriere. Start med å ansette noen gode venner og slektninger, og legg deretter til ønsket etterspurte annonser i lokale aviser og uavhengige blader. Legg også inn en jobbopplæring på nettsteder som Craigslist eller ditt lokale arbeidsstyres nettsted.

Fremme den nye iskrem og kaffebar. Hold en gratis samfunnsmessig iskrem i en offentlig park for byens innbyggere og opprett flygebladene som gir detaljert informasjon om butikken din og datoen, stedet og lengden på iskremets sosiale. Hvis du har kuponger for å gi potensielle kunder, send disse ut på isen sosialt. Endelig inkluderer spill for barna som kommer.