Typer av individer på arbeidsplassen

Innholdsfortegnelse:

Anonim

På den ideelle arbeidsplassen følger medarbeiderne selskapets retningslinjer og opprettholder høye krav til profesjonell oppførsel. Selv om mange ansatte vil streve mot disse målene, er det sjanse for at du noen ganger står overfor problemarbeidere som mangler disiplin. Individer på arbeidsplassen kan være forstyrrende for produktivitet og fortjeneste, så det må identifiseres og adresseres umiddelbart. Identifiser ulike typer indiskiplin på arbeidsplassen for å eliminere feilproblemer før de utvikler seg til varige dårlige vaner.

Direkte

Individer på arbeidsplassen kan være direkte og merkbare, noe som forårsaker ubehag for ledere og medarbeidere på grunn av sin noen ganger konfronterende eller aggressive natur. Ansatte kan gjøre høye, mislikende bemerkninger om veiledere, eller saunter inn i arbeidet en halv time for sent. Andre eksempler inkluderer ikke å ringe til å rapportere et fravær på forhånd, bruke profane språk, oppfører seg unprofessionelt med kunder eller blatant trosser ordrer fra arbeidsgivere. Disse oppføringene er et dårlig eksempel på andre arbeidstakere, undergraver tilsynsmyndighetens myndighet og skaper et arbeidssamfunn som ofte er skummelt. Ikke bli trukket inn i konfrontasjoner med aggressive ansatte; dokumentadferd og deretter avvise disse problematiske arbeidstakere hvis det er hensiktsmessig. Sjansen er, du vil ikke ha dem rundt.

indirekte

Individer på arbeidsplassen kan også være mer indirekte og mindre merkbare, men fremdeles problematiske. Eksempler på indirekte uavhengighet kan innebære å jobbe tregt for å unngå å ta på seg nye oppdrag, oppmuntre medarbeiderens misforståelse med latter, eller godta konstruktiv kritikk, men ikke bruke forslag til arbeidskvalitet eller produktivitet. Indirekte disiplin kan være vanskelig fordi det er vanskeligere å identifisere og ledere kan være motvillige til å gripe inn for tilsynelatende små problemer. Disse kan imidlertid vokse til større problemer, men. Ledere kan unngå ungrounded beskyldninger ved først å be ansatte om å forklare atferd. For eksempel, si: "Etter samtalen vår i forrige uke var jeg under inntrykk av at du skulle prøve en annen strategi, men jeg har ikke lagt merke til noen endringer. Forklar hvordan du har innarbeidet mine forslag."

uvitende

Arbeidsstedets indiskiplin kan også være uvitende ved at ansatte ikke vet eller ikke har blitt informert om forventninger og faglige standarder. For eksempel, kanskje ansatte rutinemessig tar personlige samtaler eller oppdaterer sosiale nettverkskontoer på selskapstid fordi andre arbeidere ser ut til å gjøre det samme. Med mindre bedriftens håndbok forbyder slike aktiviteter, kan det ikke være klart for arbeidstakere at du ser dette som misbruk. Gi ansatte med detaljerte håndbøker som beskriver disiplinforventninger, inkludert konsekvenser for brudd. Medarbeidsopplæring og workshops kan også legge vekt på forventningene.

godkjent

En annen type arbeidsplass indiscipline inkluderer uønskede aktiviteter og atferd som ikke kommenteres av ledere eller veiledere, sender blandede meldinger til ansatte om forventninger. For eksempel sier kanskje firmahåndboken klart at profane språk og diskriminerende kommentarer er forbudt på arbeidsplassen. Men ledere kan se på den andre måten eller til og med delta i samtaler som er basert på feil språk, og la ansatte få vite at denne typen feil er akseptabelt på arbeidsplassen til tross for uttalt selskapsregler. For å eliminere denne typen indiscipline, gjelder konsistens med retningslinjer for disiplin, slik at ledere, veiledere og arbeidsgivere må overholde de samme forventningene som ansatte.