Hvordan selge hjemmelagde kaker

Anonim

Selge hjemmelagde kaker kan være en måte å tjene penger på å gjøre noe du elsker. Den største utfordringen med å selge hjemmelagde kaker er å bygge en vanlig kundebase som er villig til å kjøpe kaker fra deg igjen og igjen. Noen vil si at nøklene til vellykket salg av hjemmelagde kaker er evnen til å gi kundene de smaker de vil ha og vennlig service. Ved å ta hensyn til kundens behov og gi høy kvalitet kaker, kan du bygge din bedrift fra en liten hjemmebasert bedrift til et bakeri som kan holde deg økonomisk i årene som kommer.

Kontakt din lokale helseavdeling og ta en avtale for å få kjøkkenet ditt inspisert. Selv om helsemessige forskrifter varierer mellom stater og steder, vil matvaresikkerhetsavdelingene i helsesektoren generelt vite når du selger store mengder tilberedt mat til publikum. Hvis du planlegger å selge bakt varer på et begrenset grunnlag, må stater som Virginia kreve at du legger til en kjøkkeninspeksjon, men krever ikke at du har separate fasiliteter som et kommersielt bakeri.

Søk om plass på bondens markeder og messer. Last ned landbrukers marked og rettferdige applikasjoner fra "leverandører" av markeds- og rettferdig informasjonssider. Bondenes markeder og messer kan være effektive steder å selge kaker, selv for krydret konditorkokk, fordi deltakere ser etter varer som ikke er tilgjengelige i butikkene. Landbrukernes markeder krever at leverandører har godkjent helseavdeling for å selge bakevarer. Slike markeder gjennomgår, men ikke alltid, søkere nøye basert på kvaliteten på produktene de tilbyr.

Tilbyr gratis prøver på bondens markeder og messer. Lag en ekstra kake eller to og kutte dem i bitbitstykker. Vis prøver på en serveringsrett. Har nok kaker til å selge til de kundene som er interessert i å kjøpe på stedet, samt mange visittkort eller flygeblad.

Markér hjemmelagde kaker til folk du kjenner. Selv om kolleger, venner og kirkemedlemmer noen ganger forventer at du donerer kaker til forskjellige arrangementer, når du setter din beste mat frem og gir deilige, vakkert dekorerte kaker uten kostnad, kan du være den første personen de tenker på når de trenger tilpassede kaker for viktige hendelser som bryllup, jubileer, graderinger og andre milepæler.

Opprett et nettsted og start en blogg. Legg inn de beste bildene du har av kakekreatjonene dine, og ta med kontaktinformasjonen din på et fremtredende sted. Når du har økonomiske ressurser til å markedsføre og selge hjemmelagde kaker til et bredere publikum, lanserer du et e-handelsnettsted som inkluderer webmarkedsføring og handlekurvverktøy. Bedrifter som Vista Print og Wix gir nettsidebyggingsverktøy som inkluderer maler, hosting og nettadresser. I desember 2010 belaster slike nettsteder omtrent $ 20 per måned for komplette e-handelspakker.

Bli med sosiale nettverk grupper. Åpne kontoer i sosiale nettverkfora som Facebook og Twitter. Søk på nettsidene og send "venn" eller "følg" forespørsler til andre kokker, arrangementsplanleggere, brudekonsulenter, fellesskapsledere, skoleadministratorer og alle du kan tenke på som kunne være interessert i å kjøpe hjemmelagde kaker. Legg inn daglige oppdateringer om kakebakningsaktiviteter og baketips.

Anbefalt