Kan de ta hele sjekken om jeg skylder Avdeling for arbeidskraft?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Noen ganger kan en overbetaling av arbeidsledige ytelser oppstå uten egen feil eller på grunn av en feil i systemet. En fordringshaver skylder Avdeling for Arbeidspenger dersom avdelingen fastslår at saksøker har overforpliktelser for arbeidsledighet. Intentiv arbeidsløshetssvindel er en forbrytelse, men hvis du skylder arbeidsavdelingen utilsiktet, har du sjansen til å betale det du skylder. Det er forskjellige metoder som brukes av DOL til å hente beløpet som fordringshaverne skylder.

Hørsel

Før arbeidsdepartementet mottar gjeld fra en fordringshaver, vil den underrette saksøkeren. Det høres en høring for å gi deg muligheten til å bli varslet om det spesifikke beløpet og de ulike metodene du kan bruke til å betale tilbake pengene skyldte. Disse høringene kan også brukes til å avgjøre om en saksøker bevisst har engasjert seg i svindel om arbeidsledighet. Kandidater har også mulighet til å appellere beslutningen ankommet i høringen.

Frivillig tilbakebetaling

Hvis du skylder DOL, har du muligheten til å betale summen frivillig. Dette er den ideelle situasjonen, og DOL vil ikke ta hele sjekken din hvis du overholder frivillig betaling. Du kan betale det skyldige beløpet som en engangsbeløp, hvor du betaler beløpet på en gang fullt ut. Denne metoden gjelder spesielt for en saksøker som ikke mottar arbeidsledighetstillegg lenger, og har en inntektskilde han kan bruke til å betale overbetalingen til DOL.

Månedlig betalingsplan

Hvis du fortsatt krever arbeidsledighet, og DOL fastslår at du har overbetalinger, kan du be om en månedlig betalingsplan. I denne planen vil DOL ikke nødvendigvis ta bort all arbeidsledighetskontroll, men vil gjøre ukentlige fradrag fra beløpet for brutto arbeidsledighet. Men hvis mengden av arbeidsledigheten din er lavere enn beløpet du skylder, vil du ikke ha noen arbeidsledighet fordelt igjen. Derfor kan de i dette tilfellet ta hele sjekken din for arbeidsledighet, da hele arbeidsløshetsforsikringskontrollen vil bli brukt til å dekke premien og eventuelle renter på overbetalingsansvarlig.

Lønn Garnishment

Den DOL vil ty til lønn garnishment hvis du unnlater å betale overpayments frivillig eller for manglende overholdelse av månedlige planen. Lønn garnishment involverer DOL gjør fradrag fra din lønnssjekk når du får en jobb. DOL vil be din arbeidsgiver om å avlede et beløp fra lønnsslippet mot å betale overbetalingene du skylder. Beløpet som trekkes fra lønnen din, bestemmes av tittel III i lov om forbrukerkreditt. Lønnsbeløpet som kan garneres av DOL er 25 prosent av disponibel inntekt, ikke hele sjekken. Disponibel inntekt er beløpet som er igjen etter fradrag som statskatter og trygdeordninger. Husk at lønn er en rettskjennelse som forblir på plass til all overbetaling du skylder er fullt betalt.

Anbefalt