Slik utvikler du en markedsføringsstrategi-tidslinje

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Produkter selger seg ikke, klare markedsførere gjør; og for å selge produkter, trenger markedsførere en god markedsføringsstrategi. Nøkkelen til å utvikle en god markedsføringsstrategi er en solid markedsføringsstrategi-tidslinje. En markedsføringsstrategi-tidslinje angir trinnene for å implementere strategien din. Det gjør det mulig for et firma å nøye gjennomføre en strategi i en trinnvis måte, slik at hver fase følger av forrige.

Opprett alle trinnene som er nødvendige for å oppnå målet ditt. For eksempel, hvis markedsføringsstrategien din er å øke merkevarebevisstheten online, legg ut hvert trinn i planen. Vurder for eksempel din nåværende online markedsføring, vurder og velg nye online markedsføringsforretninger, utvikle en online markedsføringskampanje og implementer din online markedsføringskampanje. Typiske trinn i en markedsføringsstrategi er å utføre en markedsanalyse, utføre en kvantitativ analyse, utarbeide en strategisk plan, planlegge produktet, utvikle kampanjer, koordinere intern kommunikasjon og etablere salgsstøtte.

Opprett en tidsramme. Du må opprette en tidsramme både for den overordnede strategien og for hvert enkelt trinn. For eksempel kan du ha et mål om å implementere den nye markedsføringsstrategien innen seks måneder, noe som kan omfatte målet om å lansere et nytt merke innen to måneder.

Bestil trinnene i markedsføringsstrategiplanen. Det kan tyde på at du må nærme hvert trinn på en sekvensiell måte, men det er ikke alltid klart hva som må gjøres først. Se på hvert enkelt trinn og avgjøre hva som må gjøres før det. Arbeid bakover til du kommer til det første trinnet.

Skriv ned alle trinnene i kronologisk rekkefølge og se gjennom dem. Sørg for at planen gir mening for deg og at hvert trinn flyter logisk fra forrige trinn.

Tips

  • Vurder å utvikle tidslinjen ved hjelp av et program som Microsoft Excel for enkel redigering.