Hvordan sette opp en diabetisk klinikk

Anonim

Diabetes er en forebyggbar sykdom som har ødelagt mange amerikaners liv, slik at diabetiske klinikker trengs nå mer enn noensinne. Uforsikrede diabetikere har vanligvis ikke råd til kostnadene forbundet med tilstanden deres, noe som betyr at tilgang til en diabetisk klinikk kan være livreddende. Å åpne en klinikk er en seriøs og potensielt dyr karriereendring.

Bli kjent med regler og forskrifter for å åpne en diabetisk klinikk på lokalt, statlig og føderalt nivå. For eksempel må du skaffe et arbeidsgiveridentifikasjonsnummer, en statlig narkotika lisens, Medicare leverandør nummer og ordne sykehus privilegier.

Lag en forretningsplan som fremhever dine forventninger til diabetesklinikken din. Du bør inkludere viktig informasjon om forsikringsplaner du vil godta, forventede månedlige utgifter og andre økonomiske forpliktelser som du forventer.

Legg til de nødvendige papirene for å lage klinikkens juridiske enhet. Generelt kan du velge fra et eierskap, partnerskap, aksjeselskap eller selskap. Hver form for organisasjon har forskjellige risikoer og skattemessige forpliktelser, så kontakt en lisensiert forretningsadvokat eller sertifisert offentlig revisor før du registrerer firmaet ditt med staten.

Søke oppstartsmidler til din diabetesklinikk ved å søke om et forretningslån. Du vil i de fleste tilfeller trenge sikkerhet, noe som betyr at du kan bli tvunget til å søke alternative finansieringskilder som et privat eller føderalt stipend. Disse tilskuddene gir de monetære midler for å få klinikken din til å løpe uten å måtte bli tilbakebetalt. Du kan også ringe opp gamle forretningsforbindelser, møte med venner og familiemedlemmer og nettverk med andre du kommer i kontakt med for å finne investorer.

Kjøpe, bygge eller leie et kontorlokal som komfortabelt huser dine ansatte, medisinsk utstyr, filer og andre ting du trenger for å kunne kjøre din diabetesklinikk. Hvert alternativ har sine fordeler, så veier hver enkelt nøye. Din diabetesklinikk vil også trenge rom for at pasientene dine komfortabelt venter på å motta behandling. Hvis det er overfylt, kan du miste noen få pasienter.

Kjøpe utstyret du trenger for å betjene diabetesklinikken din. Du trenger lansetter, blodtegningsnåler, bomullsballer, bandhjelpemidler og mange andre ting. Du trenger datamaskiner og filmapper for et arkiveringssystem som skal inneholde medisinske poster. Oppgi en del av kontorlokalet for gratis prøvemedikamenter som du vil motta fra farmasøytiske representanter.

Leie sykepleiere og kontorpersonell for å hjelpe deg med å operere din diabetikerklinikk. Det er lurt å ansette sykepleiere som har erfaring i andre diabetikeklinikker, da dette vil redusere tid og penger du må bruke for å trene dem. Bekreft deres utdanningsbakgrunn og dobbeltkryss deres legitimasjonsbeskrivelser. En erfaren kontorleder er en nødvendighet for å holde diabetikerklinikken jevn og registrene, inkludert lønn, nøyaktig og oppdatert.

Du må kjenne eller i det minste være kjent med statlige og føderale arbeidslover, for eksempel familie- og legeloven, slik at du kan være i samsvar.

Opprett papirarbeidet du vil trenge pasienter til å fullføre eller signere om deres medisinske historie, personvernlover og samtykke til å behandle. Disse skjemaene må signeres, dateres og i hver pasients fil.

Nettverk med andre praktiserende leger. Hvis de har en pasient som trenger å se en endokrinolog, vil de referere dem til deg. Dette er en annen måte for deg å bygge en pasientbase. Vurder også å planlegge snakkesamtaler om farene ved ubehandlet diabetes, levert til publikum på store bedrifter, universiteter eller andre steder. Å spre ordet om hvordan å behandle sykdommen, vil ikke bare redde liv, men øke inntektene og antallet pasienter.

Anbefalt