Hva er en Escrow-lisens?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Prosessen med å kjøpe et hjem involverer mange forskjellige mennesker. Escrowoffiserer bidrar til å legge til rette for en viktig del av denne prosessen, blant annet for å sikre bevaring og lovlighet av escrow-saken. For å bli escrowoffiser må du skaffe en escrow-lisens.

Escrow

I eiendomsbransjen er et hjem i sperret når en kjøper setter bort beløpet av boligkjøpsprisen til en tredjeparts innskuddskonto, for å bli utgitt til selgeren ved fullføring av visse betingelser. Innskudd laget av kjøperen er holdt av et sperringsbyrå, og forvaltes av en lisensiert escrowoffiser, som hjelper hjemmekjøpene med sluttprosessen.

offiserer

Escrowoffiserer jobber vanligvis for tittelbedrifter, pantelåner eller kredittforeninger. I løpet av hjemmet er sluttansvarlig ansvarlig for å behandle alle nødvendige papirer, se dokumentdokumentasjonene og forklare selskapenes tjenester til potensielle boligkjøpere. Den primære funksjonen til escrowoffiseren er imidlertid å etablere escrowkontoer for hjemmekjøpere og for å opprettholde midler og regnskap for slike kontoer. På grunn av beskaffenhetens skikkelse har mange offiserer kunnskap om både finans og eiendom.

Licensing

For å skaffe en escrow lisens, passerer du Escrow Officer Examination. Søkere må være aktivt tilknyttet et sperringsbyrå. Når en søker har bestått Escrow Officer Examination, har han vanligvis ett år å søke om en Escrow Officer License med sin respektive statlige avdeling. Søknadsgebyr, samt årlige lisensiering fornyelse avgifter kan være nødvendig basert på individuelle statlige krav. Videreutdanningskrav kan også gjelde.

Outlook

Fordi escrowoffiserer jobber i forbindelse med eiendomsbransjen, varierer behovet for slike agenter i henhold til industriens behov og generelle økonomi. For å finne ut mer om å bli en lisensiert escrow-agent i din stat, kan du kontakte statens statlige avdeling for mer informasjon om treningstider for opplæring og lisensiering.

Anbefalt