Hvordan skrive et notat i MLA-format

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å skrive et notat i formatet Modern Language Association kan være enkelt. Hold notatet ditt til en eller to sider, enkeltrom og rettferdiggjort til venstre. I tillegg må du ikke legge inn avsnittene dine i et MLA-format. Et enkelt hoppet mellomrom markerer starten på et nytt avsnitt.

Opprett et overskrift for notatet ditt. Inkluder følgende felt: Til, Fra, Dato og Emne. Emnelinjen skal være kort og konsis og gjenspeile emnet nøyaktig.

Lag hoveddelen av notatet. Mynten i notatet skal inneholde alle nødvendige opplysninger om emnet. Lengden på kroppsinnholdet skal utgjøre ca 75 prosent av det totale dokumentet. Pass på at avsnittene er korte og direkte.

Vurder å bruke punktpoeng når det er aktuelt. Ved å bruke korte lister og punktpunkter gjør det enklere å lese et notat. Sett inn detaljer i en liste i stedet for et avsnitt når det er mulig.

Inkluder et sammendragsavsnitt. Det siste avsnittet i notatet ditt bør inneholde en oppsummeringserklæring. Oppsummer kort informasjonen i notatet, og ta med en anbefaling eller forespørsel om tiltak hvis det er aktuelt.

Sitere og inkludere eventuelle refererte vedlegg. Hvis du refererer til grafer eller diagrammer i notatet, kan de festes til dokumentet. Den siste linjen i notatet ditt bør også referere vedleggene. For eksempel: Vedlegg: Resultater fra Focus Group Study mars-april 2008.

Tips

  • Gjør notatet ditt konsistent. Dette dokumentet skal være raskt og enkelt å lese.

Advarsel

Se gjennom alle notater for staving og grammatikkfeil. Dette vil redusere sjansene for potensielt pinlige feil.