Hvordan mottar ikke-profittorganisasjoner finansiering?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

En ideell organisasjon eller en ideell organisasjon er en type forretningsenhet som eksisterer for en bestemt årsak, for ikke å tjene penger til sine eiere. Detaljer om en ideell virksomhet kan variere mellom ulike organisasjoner og deres mål, men de beskattes annerledes enn for-profit bedrifter og har en rekke ulike finansieringskilder de kan få tilgang til. Ideelle organisasjoner er vanligvis avhengige av alternative kilder til penger annet enn inntekter, og mye av arbeidet ideelle organisasjoner gjør er fokusert på å øke disse pengene gjennom en rekke populære metoder.

Personlige donasjoner

Personlige donasjoner representerer pengene som enkeltpersoner gir til en ideell for sitt arbeid. Når en ideell organisasjon holder en begivenhet for å øke bevisstheten i et samfunn og aksepterer sjekker og donasjoner fra de som går på besøk, regnes det vanligvis for finansiering gjennom personlige donasjoner. Personer kan ikke bidra mye alene, men når mange forskjellige bidrag blir tatt sammen, kan de finansiere en ideell suksess. Donorer mottar også skattelettelser fra donasjoner de gjør.

Bedriftsdonasjoner

Bedriftsdonasjoner ligner personlige donasjoner, men er laget av bedrifter og bedriftseiere på vegne av virksomheten. Prosessen er lik, men motivasjonene er ofte forskjellige. Bedrifter kan bidra primært til de skattefordelene som er involvert, eller en bedrift kan gjøre en donasjon som en del av en markedsføringsstrategi for å forbedre sitt bilde i kundens øyne. Nonprofits er ofte avhengige av virksomhetsdonasjoner fordi de pleier å være mye høyere enn personlige donasjoner.

Grants

Tilskudd er komplekse kontrakter mellom en ideell organisasjon og en annen enhet, vanligvis en føderal eller statslig regjering. Tilskudd er skapt av organisasjoner av en bestemt grunn, vanligvis for å hjelpe et bestemt sosialt problem eller finansiere en bestemt bevegelse eller interesse. Nonprofit må søke om tilskudd, og viser nøyaktig hvordan det vil bruke pengene og hvordan det vil påvirke de nødvendige endringene som tilskuddet krever. Organisasjonen som gir stipendiet krever også kontinuerlig bevis for hvordan pengene blir brukt. Dette gjør avhengighet av tilskudd en arbeidskrevende prosess, men de er fortsatt en populær inntektskilde for mange ideelle organisasjoner.

For-Profit Business

Mens noen tror at en ideell virksomhet ikke kan selge produkter eller generere inntekter for å finansiere seg selv, er dette ikke helt sant. Et nonprofit kan ikke gi inntekt til sine eiere, men IRS gjør det mulig å skape en profittbransje, en enhet i organisasjonen som fungerer som en profitt og kan selge produkter eller tjenester. Det blir ofte beskattet separat fra nonprofit, men pengene de tjener, kan hjelpe ideenes årsaker og betale nonprofit-ansatte.