Slik starter du en matbutikk

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å starte en matbutikk i en forstad eller på landsbygda kan være en lønnsom virksomhet. Store og små gårder trenger forsyninger for sine dyr og land. Å levere dem med en rekke fôr og forsyninger på et passende sted og legge til tjenester som hjemmelevering på store bestillinger, er en fordel for et fellesskap. Som enhver ny butikk kan oppstartskostnadene være store og tidkrevende.

Elementer du trenger

  • plassering

  • Inventar

Skriv en forretningsplan. Forretningsplanen vil definere dine mål, projiserende salg, lager som skal kjøpes, samt månedlige utgifter og fortjeneste. Forretningsplanen vil bli påkrevd dersom du søker om et forretningslån for å vise finansinstitusjonen eller banken at du vet at virksomheten vil mest mulig sannsynlig tjene penger på forskningen du har samlet og tall du har kjørt.

Forskning de beste feeds og forsyninger å ha tilgjengelig for kundene. Noen kunder vil ha den beste kvaliteten, og noen vil ha den beste verdien, så det er viktig å tilby dem flere alternativer på de fleste varer. Noen leverandører eller leverandører vil at deres produkt skal være den eneste typen som du har. Når dette problemet oppstår, må du bestemme om det er det du vil gjøre, eller hvis du hellere vil gå med et annet merke og ha friheten til å lagre hyllene dine med dine egne valg. Kunnskap om dyrefoder og gårdsmateriell er ideell når du velger inventar.

Sett opp butikken på det oppkjøpte stedet. Plasseringen må kanskje bli renovert for å imøtekomme de store lagrene av mat og forsyninger som du vil tilby. For eksempel, hvis du selger hay ved balen eller tonnene, vil du trenge et sted med rikelig høstlagring. Hvis du tilbyr hesterør, kjæledyr og kjæledyr forsyninger, må du ha utpekte områder i butikken for å holde og vise disse elementene.

Annonser for å tiltrekke kunder til butikken din. Annonsering kan starte før butikken åpnes for å få lokalbefolkningen begeistret og forutse åpningen av din matbutikk. Reklame kan være like enkelt som et banner ut foran butikkstedet med detaljer om åpningsdato og de tilbudte varene. Utskrifts-, radio- og tv-annonser kan også være effektive verktøy. Å tilby spesialtilbud og premier for en stor åpningsdag vil trekke nye kunder inn i butikken din.

Anbefalt