Hvordan starte en barnehage i Delaware

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Barnepass er en nødvendighetsutgift for de fleste arbeidende foreldre, slik at barn kan bli ordentlig tatt vare på mens de er borte på jobben. Starte en barnehage virksomhet i delstaten Delaware tar konsentrasjon og flid, men kan oppnås. Alle barnehager, fosterhjem og tidlige utdanningsprogrammer er lisensiert av Delaware Office of Child Care Licensing (OCCL). OCCL kan hjelpe deg gjennom lisensieringsprosessen og sørge for at barnehagen er i samsvar med gjeldende statslover.

Elementer du trenger

  • Søknad om lisens

  • HLR-sertifisering

  • Førstehjelpsertifisering

  • Barnehagebygging

Velg en ren og sentralt beliggende bygning hvor du planlegger å betjene barnehagen. Dette kan være en del av ditt hjem, eller det kan være en kommersiell bygning. Foreta eventuelle nødvendige kontrakts- og økonomiske ordninger for å sikre at stedet du velger er tilstrekkelig til omsorg for barn.

Kontakt kontoret for barneverns lisensiering (se Referanser) i fylket ditt og be om et applikasjonspakke. Du vil bli pålagt å delta i en orientering som vil hjelpe deg å forstå hva du trenger å gjøre for å sikre at din nye barnehage er i samsvar med OCCLs regler og forskrifter. Fyll inn søknaden din så nøyaktig og fullstendig som mulig, og send søknaden til riktig adressadresse for barnevaktlicens for ditt fylke. Du må tillate minst nitti dager for første lisensavtale.

Lei en programleder som oppfyller de pedagogiske og opplevelseskriteriene som er påbudt av delstaten Delaware. Dette inkluderer utdanningskreditter med vekt på barndomsutdanning eller barnutvikling og dokumentert erfaring med å jobbe med barn. Spesifikke krav finnes i programdirektørdelen av OCCL-kravene (se Referanser).

Lag et arkiveringssystem som sikrer at alle poster for både barn og ansatte er trygge og organisert. God rekordføring er en viktig ferdighet som du trenger for å drive en vellykket barnehage. Du må ha informasjon om barna i din omsorg, for eksempel nødkontakt og helsevesenets informasjon. Du må også opprettholde tilstrekkelige personopplysninger på arkiv, inkludert opplæring og disiplinære poster.

Skaff en forsikring som vil dekke virksomheten din og barna du vil gi omsorg for. Politikken din må inneholde brann- og ansvarsdekning. Du vil også trenge forsikring for kjøretøy som brukes til å transportere barna i din omsorg.

Ordne for nødvendige HLR og First Aid sertifiseringer. Du kan bruke det amerikanske røde korset (se Resources) eller American Heart Association (se Resources). OCCL krever at det alltid finnes en person sertifisert i HLR og Førstehjelp på lokaler.