Er sikkerhetsselskaper påkrevd å være bonded?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Lisensiert og bonded har blitt så vanlig en term det virker ikke som det er så viktig lenger. Annonser for alt fra rengjøring til gresstjenester bruker uttrykket som et slagord. I sikkerhetsbransjen er lisensiert og bundet svært viktig.

Bonded

Bonding er i hovedsak en forretningsforsikringsforsikring som lar kundene vite om noe går galt, har sikkerhetsselskapet forsikret at penger er tilgjengelig for å refundere fordringshavere for deres feil. Det bidrar til å legitimere sikkerhetsselskapet. Binding er imidlertid ikke obligatorisk av enhver stat, men lisenser og forsikring er påkrevd. For eksempel krever California og Florida bare forretningsforsikringsforsikring. Liming er valgfritt.

Licensing

Prosessen med lisensiering inkluderer bakgrunnskontroller og fingeravtrykk, tiltak for å beskytte klienten og allmennheten. Forfatteren Judy Colbert skriver i boken "Karrieremuligheter i reisebransjen" at "Minst 33 stater krever at sikkerhetsvakter er lisensiert. Noen stater deler gjensidighetsavtaler der personer som er lisensiert i en stat, kan praktisere eller bære skytevåpen i en partnerstat. Ellers må sikkerhetsselskapet få lisens til å operere i den staten.

Bedriftsforsikringsforsikring

Bedriftsansvarsforsikring er forsikringssikkerhetsselskapene bruker til å håndtere mindre saker. I California er det nødvendig med forsikring for sikkerhetsselskaper som er "En privat patruljoperatør som sysselsetter væpnede sikkerhetsvakter, må ha 1 million dollar i forsikring - 500.000 dollar for ett tap på grunn av kroppsskade eller død, og 500.000 dollar for ett tap på grunn av skade eller ødeleggelse av eiendom."