Slik starter du en dekksvirksomhet

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Som kom først, bilen eller dekkene? Svaret er ganske opplagt, men når du tenker på det, hvordan ville biler flytte en tomme uten dem? Å eie en dekkvirksomhet i det 21. århundre betyr at du skal levere et produkt som de fleste ikke kan leve uten, men halvparten av suksessen er å håndtere konkurrenter. Kan du tilby noe de store guttene ikke gjør? Du kan, hvis du husker at små bedrifter gir kunderne det personlige preg som konglomerater ikke kan, så hvis du gir all kundens verdi og god kundeservice, vil bedriften være klar til å gå avstanden i fremtiden.

Elementer du trenger

  • Hovedstad

  • Kontorplass

  • Lisenser og tillatelser

Skriv en forretningsplan for din dekkbutikk slik at du vet hvor du er på vei. Utkast til en liste over utstyr, forsyninger og materialer du trenger for å starte bedriften fra begynnelsen, slik at utlånsinstitusjoner vet at du har gjennomtenkt dekket alle baser. Kjøp et datasystem og en brukervennlig programvareregnskapspakke. Søk råd fra de som allerede er i bransjen for tips for å holde virksomheten din i svart.

Søk om et forretningslån. Søk kontanter lokalt hvis du har gode relasjoner med institusjoner for utlån av institutter eller slå til ideelle organisasjoner som ønsker å hjelpe til med å starte nye virksomheter. Undersøk venturekapitalkilder hvis du ikke har noe imot å ha folk som overvåker bedriften din, slik at de kan holde øye med pengene de har lånt deg. Overbevis långivere at du har det som trengs for å drive en dekkbutikkvirksomhet ved å skissere arbeidserfaring, skolegang og bakgrunn når du søker om midler.

Finn riktig sted for din butikk, helst et område med rikelig med kommersiell trafikk. Bestem firkantede opptak og utbyggingskrav hvis du starter fra bunnen av og peker på plasseringen med servicebåter og et salgssenter. Alternativt, søk etter en eksisterende dekkvirksomhet som for tiden er på markedet (finn lenke nedenfor) hvis du foretrekker en nøkkelferdig operasjon som allerede har utstyr, forsyninger og materialer (og ofte lager) inkludert i transaksjonen. Forhandle med den pensjonerende eieren for deres kundeliste som en del av avtalen.

Velg mellom innenlandske og internasjonale gummidekselprodusenter for å stille opp leverandører. Ta hensyn til kjente merkevarer som Goodyear®, Uniroyal®, Dunlop®, Firestone®, Goodrich® og Michelin®. Undersøk også private label dekk. Forbind med flere produsenter for å gi kundene en rekke produktvalg. Spør om hvert enkelt selskaps forhandlerstøtteprogrammer for å dra nytte av gratis skilting, teknisk hjelp, markedsføringshjelp og co-op-annonsepakker pakket for å oppnå lojalitet og kjøp av forhandlere.

Bli kjent med dekkdetaljindustrien for å holde deg oppdatert med trender og endringer i materialer, engineering, markedsføring og forretningspraksis. Affiliate med et nonprofit dedikert til å betjene detaljhandel dekk forretningsmenn og kvinner og les handel publikasjoner (finn en lenke til en nedenfor) for å holde seg i vet. Slå til disse enhetene for avansert opplæring i alle fasene til dekkhandel, så når du er oppe, er du ikke bare en bedrift, men også en ekspert på emnet.

Anbefalt