Ansattes velferdsaktiviteter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er opp til firmaet å ta skritt for å få de ansatte til gode. Hvis ansatte ikke tror at deres organisasjon verdsetter dem og tar fordeler for dem, for eksempel arbeidstakerprogrammer, vil de ikke være så investert i jobbene som de måtte være. De vil finne et sted å jobbe der de kan føle seg engasjert og fornøyd med jobbene deres og få et tilfredsstillende fordel.

Definisjon

Et arbeidstakerprogram er en fordel som vil koste arbeidsgiverpenningen, bli levert av en annen kilde eller være fri. Det som er viktig er at arbeidstakerprogrammet legger til ansattes personlige og faglige liv. I tillegg skal minst noen ansatte tilordne verdi til arbeidsgiverens velferdsprogrammer, eller disse programmene vil egentlig ikke forholde seg til deres individuelle velferd.

Finansielle sikkerhetsprogrammer

Det er vanskelig å forestille seg hva som menes med dette brede begrepet. Du kan tenke på programmer som for eksempel å kompensere ansatte og tilby konsernets helsemessige fordeler. Noen programmer bidrar til en ansattes økonomiske sikkerhet ved å gi monetær støtte når det er en endring i en ansattes arbeidsstatus, og disse kan være lovkrav. Ansatte som blir ufrivillig arbeidsledige kan søke om arbeidsledighetsstønad i USA. I hver stat kan arbeidstakere som er skadet eller blir syke på jobb ha rett til medisinske ytelser og annen kompensasjon gjennom et arbeidstakerutligningsprogram. Deres familier kan ha rett til ytelser når arbeidstakerne blir drept på jobben.

Profesjonell utvikling

Disse programmene hjelper ansatte med å tro at de er verdsatt av organisasjonen. En organisasjon gir noen fordeler direkte til ansatte, som ekstra trening, veiledning og arbeidsplassprogrammer som hjelper ansatte med å bygge opp ferdigheter og evner. Arbeidsgivere kan også betale for profesjonell utvikling for ansatte utenfor organisasjonen, enten på forhånd eller gjennom ansatt refusjon.

Betalingsstruktur

Helt siden organisasjoner har standardisert lønnsstruktur for ansatte, har de begynt å eksperimentere med ordninger for å gi ekstra kompensasjon, noe som direkte forbedrer en ansattes velferd. For eksempel kan en arbeidsgiver bruke et ytelsesbasert system der de ansatte med de beste ytelsesevalueringene får en bonus eller økning. Eller en arbeidsgiver kan vurdere andre faktorer, for eksempel ekstra kompensasjon for å bidra med innovative ideer eller lengden på tjenesten.