Slik nekter du en FedEx-pakke

Innholdsfortegnelse:

Anonim

FedEx leverer pakker til bolig- og forretningssteder over hele verden. Leveranser kan eller ikke krever en signatur for å bekrefte kvitteringen.Signaturkrav påvirker hvordan du nekter en FedEx-pakke. Uavhengig av leveringskrav, har du rett til å nekte en pakke for å unngå returkostnader. Avvis pakken direkte med leveringsdriveren eller ved å ringe inn et avslag dersom det ble levert uten underskrift; Det er ingen nettsideavvisningsevne.

Signatur påkrevd

Når en signatur kreves for mottak av en pakke, krever avslag kun melding og nektelse av signering. Meldingen forteller leveransedriveren at du ikke vil godta pakken. Du kan nekte pakken selv om du ikke er den navngitte mottakeren. For de fleste bedrifter er avslag på pakker gjort av en resepsjonist eller annen gatekeeper, som er en akseptabel form for nektelse. Ikke signere skjemaet kvittering kvittering hvis du nekter en pakke.

I noen tilfeller gjør FedEx leveringsforsøk. Når dette skjer, forlater leveringsdriveren et notat med en retur datert og tid. Hvis du ikke klarer å være tilgjengelig etter den tredje forsendelsen i løpet av tre virkedager, blir pakken automatisk returnert til avsenderen.

Ingen signatur kreves

Hvis ingen signatur kreves for levering, har avsenderen fraviket ønsket om å få bekreftelse. I dette tilfellet forlater leveringsdriveren pakken med en resepsjonist eller ved døren. Du kan fortsatt nekte en pakke etter at den er levert.

Ring FedEx kundeservice på 800-463-3339. Gi representanten forsendelsessporingsnummeret på FedEx-etiketten sammen med leveringsadressen. Forklar at du nekter denne pakken og trenger en henting. Merk at FedEx vanligvis vil hente pakker fra bedrifter, men ikke fra boliger. Hvis FedEx ikke vil hente pakken, tar du den til en FedEx-avfallssted for å fullføre pakkeavkastningen.

Hvem betaler

I de fleste tilfeller er avsenderen ansvarlig for betaling av returavgifter. Men hvis pakken ble signert av mottakeren eller mottakerens representant som resepsjonist, er betalingen for returforsendelse mottakerens ansvar.

FedEx er ikke så klart som UPS angående tidsrammen for å koordinere avslaget. UPS sier klart at du har fem dager til å avtale pakkeavslag og returnere. FedEx oppgir ikke en tidsramme, men gjør det så snart som mulig etter at en uønsket levering gir mening.

Advarsel

FedEx forbeholder seg retten til å lade avsendere for bortskaffelse av pakker som blir nektet, men ikke returneres på grunn av pakkeproblemer, skade eller innhold som ikke er tillatt av FedExs vilkår for bruk.

Tips

  • Rådgir alle kontorspersonell som muligens kan signere for en levering som du nekter en pakke fra en bestemt fest for å forhindre utilsiktet å godta pakken.