Hvordan lage en vaskeri

Anonim

Hvis du ønsker å starte en bedrift, kan det være lukrativt å åpne en vaskeri fordi det er noe som beboere i en by alltid vil trenge. Som med enhver type virksomhet er det vesentlig å appellere til kunder. Å designe et vaskeri å være innbydende men funksjonelt er viktig. Før du begynner, sjekk ut eksisterende vaskerom i området for å se hva du liker og ikke, og juster designene dine for å være konkurransedyktige med andre steder, men også tilgjengelige for kundene.

Bestem hvilke tjenester du vil gi til kunder. Mange vaskeromater har noen slags arkadespill for kundene å bruke mens de vasker og tørker vaskerom. Hvis du vil legge til arkader, må du plassere dem i oppsettet. Hvis du vil tilby vaske- og brettservice i vasken, må du ta plass til plass på stedet.

Sørg for at det er rikelig med vaskemaskiner og tørketrommel i vaskerommet for å imøtekomme svingnings mengder av kunder. Hvis du legger for mange ikke-essensielle som salgsautomater eller arkader i stedet for vaskemaskiner og tørketromler, vil ventetiden for å få en maskin kjøre kunder bort.

Legg til to eller tre forskjellige vaskemaskinstørrelser for å imøtekomme kundenes behov. I tillegg til standardvaskerene, legger du til flere lastskiver eller ekstra store skiver, slik at kundene kan vaske sengetøy eller flere masse klær der, istedenfor å ta opp mindre maskiner. Å tilby ekstra store vaskemaskiner til kunder, er tiltalende for de som vil vaske dyner eller store mengder håndklær eller annet sengetøy.

Hold veier tilgjengelige over hele vasken, slik at kundene enkelt kan manøvrere mellom vaskemaskin og tørketrommel, enten når du bærer vesker eller ruller rundt vogner. Pass på at det er mange vogner, slik at kundene enkelt kan ta sitt vaskeri fra vaskemaskin til tørketrommel.

Design vaskeri til de riktige bykodene. Ta kontakt med tjenestemenn når du oppnår en forretningstillatelse for å være sikker på at du forstår alle byggekoder. Gi rikelig med belysning til interiøret og utsiden av stedet for å sikre sikkerhet og synlighet for alle kunder.