Problemer i farmasøytisk industri

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Farmasøytisk industri har historisk vært en industri fylt med granskning. Fra forskrifter for mat og narkotikadrift, til reseptbelagte legemiddelkostnader, til tvilsomme markedsføringsmetoder, har farmasøytisk virksomhet vært kilden til mye debatt. Det er viktig å huske at farmasøytisk industri er ansvarlig for å utvikle livsendrende stoffer for millioner av mennesker. Men bransjen har definitivt sin andel av problemer.

Reseptbelagte legemiddelkostnader

Kanskje det største problemet i farmasøytisk industri er kostnaden for reseptbelagte legemidler. Mange kritiserer farmasøytiske selskaper fordi de høye kostnadene ved visse medisiner gjør at noen av disse stoffene bare er tilgjengelige for de som har råd til dem. Dette betyr at personer med lavere sosioøkonomisk status ikke får de samme stoffene som mennesker med penger, og dette fører til negative og ulik helseutfall hos fattigere befolkninger. Selv om reseptbelagte legemidler kan være høye, kan disse legemidlene bidra til å redusere pasientinnleggelse, hjelpe pasienter med å unngå dyre medisinske prosedyrer og redusere helsekostnader gjennom forebygging og behandling av kroniske sykdommer. Selv om kostnaden for farmasøytiske legemidler fortsatt er et problem, hjelper farmasøytiske selskaper til å hjelpe pasienter med lavere inntekt å oppveie noen av disse kostnadene gjennom pasienthjelpeprogrammer.

FDA Utgaver

FDA regulerer hvert farmasøytisk produkt som produseres. Det er en streng prosess som farmasøytiske bedrifter må gå gjennom når de sender inn et legemiddel for godkjenning til FDA. Denne prosessen kan ta flere år, og det er derfor FDAs regler og prosesser er et problem i farmasøytisk industri. Hvis et selskap utvikler en livreddende medisinering, og det tar 2 til 3 år for dette legemidlet å bli godkjent, kan dette påvirke helseproblemer fra mange pasienter. Heldigvis har FDA en akselerert godkjenningsprosess for narkotika som den anser å være livreddende i naturen. Selv om den lange godkjenningsprosessen sikrer sikkerheten til narkotika som kommer inn i markedet, hemmer det også kronisk syke pasienter fra å få disse medisinene i tide.

Markedsføringsproblemer

En kritikk av farmasøytisk industri er at de engasjerer seg i uetisk markedsføringspraksis for å markedsføre sine produkter. To myndigheter er ansvarlige for å løse problemer med farmasøytisk markedsføring. Den første er divisjonen for narkotikamarkedsføring, reklame og kommunikasjon (DDMAC), en divisjon av FDA som har retningslinjer og regler for hver narkotikabyråannonsering og opplæringsprodukt. Den andre er farmasøytisk forskning og produsenter av Amerika (PhRMA). PhRMA produserer et sett med retningslinjer som de fleste farmasøytiske selskaper overholder når de produserer markedsføringsmaterialer. Likevel er farmasøytisk markedsføring og reklame fortsatt et problem og kilden til mye debatt.

Anbefalt