Hvordan finne tilskudd for funksjonshemmede

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Personer med nedsatt funksjonsevne kan finne ulike offentlige og private finansierte tilskudd for å hjelpe til med helsekostnader, kjøretøyendring, utdanning, karriereendring, bolig og hjemreparasjoner. Noen kan bidra til å betale for å leve nødvendigheter som å kle på mat.

Hvis du ikke jobber (du kan fortsatt gjøre opptil $ 900 i måneden og fortsatt regnes som arbeidsledig) og du føler at du ikke kan jobbe, vil det første skrittet for å få statlig støtte være å gå til ditt lokale familietjenestekontor for å fyll ut papirer for å motta folksikkerhetspenger. Du kan også fylle ut et søknad online via lenken i Referanser-delen. Du må først gjøre dette trinnet fordi det kan hjelpe deg med å få mer tilskuddshjelp. Dette trinnet tar et stykke tid, men du kan fortsette å se mens søknaden din om funksjonshemmedehjelp er fortsatt avventende.

Hvis du ikke jobber og ønsker eller trenger hjelp med å tilpasse seg din nåværende jobb, går du til ditt lokale yrkesrettet rehabiliteringssenter. VR kan hjelpe med helsekostnader dersom det bidrar til å gjøre deg mer ansatt med kjøretøy modifikasjon slik at du kan kjøre til jobb; og det kan betale for utdanning for å forberede deg på et oppnåelig jobbmål. Det kan til og med bidra til å betale for levende nødvendigheter mens du venter på din første lønnsslipp.

Hvis du er en funksjonshemmede veteran, ta kontakt med ditt lokale veteranadministrasjonskontor for å finne ut hvilke tilskudd du kan være berettiget til. VA har finansieringen til å gjøre lignende tilskudd, men kan også være i stand til å betale levekostnader mens du går på college eller treningsprogram.

Ta kontakt med det lokale departementet for bolig og byutvikling og Landbruksbolaget i US Department of Agriculture for informasjon om boligstøtte til personer med nedsatt funksjonsevne.

Forskning og bli med i grupper og organisasjoner som er bygget rundt funksjonshemmene du måtte ha. Noen vanlige er Blindforening, American Cancer Society og American Diabetes Association. Mange organisasjoner som er bygget rundt sykdommer og funksjonshemminger, har profesjonelle stipendiater som hjelper til med å finne stipendpenger for å hjelpe sine medlemmer.

Sjekk Grants.gov, et nettsted sponset av US Department of Housing and Urban Development. Nettstedet opprettholder en søkbar database med offentlige tilskudd av alle slag. Du kan kanskje finne tilskudd der som passer din unike situasjon.

Tips

  • Hvis uførheten har å gjøre med synet, ta kontakt med rehabiliteringstjenester for blinde i stedet for det yrkesmessige rehabiliteringssenteret.

Anbefalt