Trenger du en forretningslisens for å kjøpe engros?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

De beste prisene på varer er engrosbestillinger plassert hos leverandører og produsenter. Mens rabattforretninger ofte annonserer under grossistpriser, er sannheten det meste av varene som bæres av disse leverandørene ikke solgte i butikkene. For ekte engrospriser og rabatter, er en forretnings lisens nødvendig, og vanligvis kreves ved bestilling fra produsent eller leverandør.

Retail Versus Wholesale

Store selskaper er i bransjen for produksjon og produserer nye og innovative produkter til forbrukeren. De regner med at forhandleren skal selge produktet til profitt for å oppfylle etterspørselen fra forbrukeren. Det er mer kostnadseffektivt for produsenten å levere produktet til en detaljhandelsforhandler enn det ville være å tilby produktet, ett salg om gangen, til allmennheten. Frakt og emballasje vil øke prisen. For eksempel selger og sender 1000 flasker sjampo for $ 1 til en butikk billigere enn å selge og frakte de samme flasker til 1000 kunder. Produsenter beskytter sine forhandlere ved å kreve en forretningslisens for å bestille produktet.

Engros Versus Outlet

En ekte grossistleverandør krever en leverandør eller videresalgs lisensnummer fra alle sine kunder. Outlet-butikker vil selge varene selv om du ikke er skattefri og ikke har forretningslisens. Ved videre undersøkelse er produktene som bæres av mange varehus utsalgssteder forrige års modeller eller stiler, mens en ekte grossistleverandør leverer nåværende varer. De fleste butikkbutikker har en policy om "alt salg er endelig", mens de fleste grossistleverandører gir retur- eller byttepolitikk for sine kunder.

Minimum bestillinger

Uten forretningslisens henviser grossistleverandører enten til en butikk som håndterer ønsket produkt eller tar opp den foreslåtte utsalgsprisen for hvert enkelt produkt bestilt. Den foreslåtte utsalgsprisen kan være høyere enn hvis du kjøpte den fra forhandleren. Med forretningslisens kan du bestille varene til lavere pris fra leverandøren. I mange tilfeller har grossistleverandøren et minimumsbeløp eller antall for hver ordre. Outlet og fabrikk-direkte butikker tillater deg å kjøpe en enkelt vare.

Betalingsregler

Engrosforetak gir en betalingspolicy for kunder. Selv om de kan kreve at nye kunder betaler når de bestiller eller før frakt, etablerer de fleste grossister betalingsfakturaer for etablerte bedrifter. Klienten betaler for varene etter en bestemt tidsperiode. Hvis en leverandør krever betaling hver gang du bestiller, er de sannsynligvis ikke et ekte engrosfirma. En liten undersøkelse kan avsløre en ekte engrosleverandør med lavere priser.