Hvordan skrive en Business Relocation Letter til leverandører

Anonim

Hvordan skrive en Business Relocation Letter til leverandører. Flytte en bedrift til en ny plassering, om ekte eller virtuell ikke trenger å være mareritt, det høres ut. Det handler om å holde kontakten med leverandører, kunder og aksjonærer. Nedenfor er noen ting å ta med når du informerer leverandører om at en bedrift flytter.

Begynn med å angi virksomhetens nye navn (hvis aktuelt) og deretter ny adresse øverst på brevet, sentrert med fet skrift og mer enn 12 poeng i størrelse. Denne informasjonen skal skille seg ut som det er hovedformålet med brevet. Pass på å inkludere nye telefonnumre, faksnumre, nettsider og e-postadresser under gateadressen.

Introduser emnet for flyttingen din ved å takke selgeren for deres tidligere tjeneste og uttrykke håp om at den fortsetter etter flyttingen. Dette virker enkelt, men det er viktig. Når en bedrift flytter, kan leverandører bli usikre om videreføring av forretningsforbindelsen, og det er nødvendig med tydelig forsikring.

Forklar leverandøren din grunnen til flyttingen og dine følelser rundt den. Forhåpentligvis er flyttingen en positiv og et tegn på utvidelse i virksomheten din. Noen ganger kan det skyldes økte kostnader eller andre uforutsette utfordringer på den nåværende plasseringen. Vær åpen og ærlig.

Skriv den nye adressen i bokstavets kropp for å legge vekt på endringen. Det er alltid godt å inkludere det nye visittkortet i vanlig eller magnetisk stil med brevet. Forklar dette er din måte å holde selgeren informert.

Inviter leverandøren din til ethvert arrangement du planlegger å markere flyttingen. Kontoroppvarmingspartier er en god måte å holde leverandøren informert og takke dem for deres tjeneste. Gi detaljer som dato og klokkeslett for fest i brevet.

Avslutt kroppen til brevet ved å takke leverandøren igjen for deres tjeneste og hvor mye du setter pris på dem.

Fullfør ved å la selgeren vite at de skal ringe eller sende deg e-post med bekymringer eller spørsmål før du lukker med den vanlige "Vennlig hilsen". Pass på at du sender brevene før du går, slik at ingen føler seg ut av løkken.