Hvordan skrive en Business Relocation Letter

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du flytter virksomheten din, er det viktig å informere dine kunder, leverandører og forretningsforbindelser når du flytter, og hvorfor. Ved å skrive en forretningsflyttningsbrev, tar du deg tid til å styrke dine forretningsforbindelser og kundebase, og for å sikre at overgangen går så jevnt som mulig.

Informer dine klienter om bevegelsen

Lag en omfattende liste over alle som vil bli påvirket av flyttingen av virksomheten din. Dette vil inkludere kundebase, leverandører, utlåns- og bankinstitusjoner, kredittkortselskaper, verktøyforetak, annonsører og alle føderale, statslige eller lokale byråer som regulerer handel og forretningsskatt.

Skriv en annen type brev for hver gruppe kontakter for å få det til å virke litt mer personlig. Brevet til kundesiden din bør for eksempel gjenspeile din forpliktelse til å beholde sin virksomhet i fremtiden. Brevet til regjeringsorganer, derimot, bør være mer formelt og til det punktet.

Ta med all relevant informasjon om flyttingen din i brevet, for eksempel din gamle adresse, din nye adresse, ditt nye telefonnummer og den aktuelle datoen. Du vil kanskje inkludere et enkelt, men likevel klart, kart til din nye plassering, spesielt for din kundebase.

Legg inn en kopi av virksomhetsflyttingsbrevet ditt på hjemmesiden din hvis du har en, spesielt hvis du selger produkter og tjenester på Internett. Dette vil være en enkel, effektiv og billig måte å få nyheten om å flytte ut til så mange som mulig.

Lei en forretningsflyttingstjeneste for å hjelpe deg med å skrive brevet. Disse tjenestene spesialiserer seg på å håndtere alle detaljene i et bedrifts- eller forretningsflyt, og vil kunne kompilere en nøyaktig adresseliste for deg. For en nominell avgift, vil de opprette brevet, skrive ut det og til og med sende det ut for deg, inkludert porto.

Skriv og send virksomhetsflyttingsbrevet ditt ikke mindre enn 3 uker før du flytter. Dette vil gi alle god tid til å foreta justeringer og sikre at det er en minimal mengde avbrudd i virksomheten din.

Tips

  • Selv om telefonnummeret ditt forblir det samme, må du vise det fremtredende i flyttingsbrevet ditt.

    En kunngjøring i et nyhetsbrev er en utmerket måte å informere alle om at du flytter virksomheten din. Selv om dette ikke tar plass til å skrive individuelle brev eller e-post til hver enkelt av dine forretningsforbindelser, kan det bidra til å unngå at noen blir "tapt i shuffle".

Anbefalt