Oppstartsliste for Office Supply

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du er i ferd med å sette opp et kontor for første gang, vil du uten tvil ha behov for en rekke kontorrekvisita. I utgangspunktet trenger du å bryte ned dine behov i tre kategorier: skrivebordsprodukter, datamaskinrekvisita og papirforsyninger.

Skrivebordsmateriell

Skrivebord forsyninger er nødvendig for å fungere daglig på et kontor. Ta med slike elementer i denne gruppen som penner, blyanter, markører, saks, highlighters, tape, lim, små papirclips, store papirclips, bindemiddelklemmer, en stifter, en stiftfjerner, stifter, korrigeringsvæske, telefonsvarer, dens, et frimerke, et stempelpute, en blekk til stempelpuden, et hullpunch, et par bindemidler og gummibånd.

Datatilbehør

Du er ikke sannsynlig å fungere for godt uten en datamaskin eller relaterte forsyninger. Inkluder elementer i denne gruppen, for eksempel toner og blekkpatroner, diskrenser og reparasjonssett, CD-ROMer, Zip-plater, luftbeholder for rengjøring og CD-lagring.

Papirrekvisita

Også viktig for ny oppstart er papirrekvisita. Inkluder slike forsyninger som juridiske pads, kopiere papir, spiralbøker, brevpapir, takkort, legge til maskinpapir, grafpapir, konvolutter i forretningsstørrelse, store manila-konvolutter, polstrede konvolutter, forsendelsesetiketter, boblepakker, spesielle konvolutter til disker eller kataloger, pakkingstape, forsendelsesrekvisita for UPS eller FedEx, manila filmapper, hengende mapper, selvklebende etiketter, fargekodede indeksfliker og visittkort.