Kan du endre et S Corp IRS-dokument?

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Et S-selskap er en som velger å overføre fortjeneste og tap gjennom til aksjonærene for beregning av interne inntekter. S-aksjesedlene Form 1120S og Form 1120S Schedule K-1 for rapportering til IRS sammen med kvartalsvis estimerte skatt. Filene kan sende en endret Form 1120S retur eller endret Schedule K-1 skjema for IRS.

Endret skjema 1120S

Et S-selskap har ikke mer enn 100 aksjonærer og en aksjeklasse; Aksjonærer må være enkeltpersoner, trusts eller eiendommer. S-aksjeselskapet må være et innenlandsk selskap som ikke er involvert i finansinstitusjoner, internasjonalt salg eller forsikring. Selskapet må ha en IRS-skjema 2553 på fil for valg til å være et S-selskap. Form 1120S er det amerikanske inntektsskattetilskudd for en S-selskap. Bruk samme skjema som du brukte til å sende den opprinnelige S-selvangivelsen, og sørg for at du har det riktige året. Fullfør grunnleggende informasjonen for året dekket og kryss boks H (4) for en endret avkastning. IRS ber om at du vedlegger en tidsplan for endringer linje for linje, med en forklaring på endringene. Fyll ut skjemaet også; instruksjonene advarer mot henvisning til vedlegg.

Endret plan K-1

Schedule K-1 er Aksjonærens andel av inntekt, fradrag, kreditter mv og del II identifiserer den enkelte aksjonæren. Start med Schedule K-1-skjemaet for det aktuelle året og merk av for "Endret K-1" -boksen øverst i skjemaet. Hvert program K-1 har noen variabel informasjon, inkludert koder som brukes. Bruk Schedule K-1 instruksjonene for å finne de nødvendige kodene for gjennomføringen av det endrede Schedule K-1. Fest alle nødvendige endrede Schedule K-1 skjemaer til Form 1120S. Send en kopi av et endret skjema K-1 skjema til aksjonæren samt til IRS.

Statlig inntektsskatt

Endring av føderal inntektsavkastning kan påvirke aksjonærer og statlig inntektsskatt. Ta kontakt med Institutt for inntekt eller skattemyndighet for å finne de riktige skjemaene for endring av statens selvangivelse. Når du gir en endret Sch. K-1 til din aksjonær, informer ham om det potensielle behovet for å fullføre en endret statlig selvangivelse også.

Arkivert endret 1120S eller K-1

Se IRS-instruksjonene for Form 1120S for å finne riktig postadresse for de ferdige endrede skjemaene for S-selskapet. Adresseet avhenger av de samlede selskapsmessige eiendelene ved utgangen av skatteåret og staten der hovedkontorets kontor ligger.IRS deler disse S-selskapets avkastning mellom Cincinnati, Ohio og Ogden, Utah-kontoret.