Slik File et firma navn endre med IRS

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når et selskap er dannet, sender eierne en søknad til Internal Revenue Service for et arbeidsgiveridentifikasjonsnummer (EIN). Når IRS behandler søknaden, tildeler de EIN til det bestemte juridiske navnet som er oppgitt i søknadspapirarbeidet. Hvis selskapet senere bestemmer seg for å bytte navn, må meldingen gis til IRS fordi det nye juridiske navnet på selskapet ikke lenger vil stemme overens med selskapets EIN. Du har mulighet til å endre selskapets juridiske navn ved innlevering av selvangivelsen eller uavhengig av innlevering av selvangivelse.

Elementer du trenger

  • Form 1120, 1120S eller 1120-F

  • Endret oppbevisingsattest

Navn Skift med Skatt arkivering

Velg alternativet Name Change øverst på Form 1120, Form 1120S eller Form 1120-F.

Forbered bedriftens avkastning som vanlig.

Vedlegg en kopi av det endrede sertifikatet for innlemmelse (eller annen dokumentasjon som er gitt av staten) som bekrefter selskapets juridiske navnendring.

Send selvangivelsen og all nødvendig støtte til IRS.

Navn Skift uten Skattegistrering

Hent postadressen for den årlige selvangivelsen.

Skriv et brev til IRS som informerer dem om navneendringen. Pass på at du inkluderer det forrige navnet og EIN i brevet.

Vedlegg en kopi av det endrede sertifikatet for innlemmelse (eller annen dokumentasjon som er gitt av staten) som bekrefter selskapets juridiske navnendring, og send brev og støttedokumenter til IRS-innleveringsadressen.

Tips

  • For å unngå forvirring og mulige forsinkelser i behandlingen av selvangivelsen, sørg for å varsle IRS før innlevering eller under innlevering av et navn på selskapsnavn.