Restaurant Supervisor Penger

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Restaurantveiledere har et bredt spekter av ansvar i den daglige driften, og administrerer alt fra matbestilling til ansattes tidsplaner. Det er en fartsfylt jobb og en som krever et bredt spekter av ferdigheter og kunnskaper. En restaurant veileder kan planlegge en sofistikert meny ett minutt og bidra til å løse en simmering tvist mellom ansatte en annen. Foruten en omfattende kunnskap og erfaring med mat, må disse ledere være organisert og i stand til å håndtere komplisert logistikk. Kunnskap om regnskap eller det grunnleggende om pengeforvaltning er også nyttig, ettersom restaurantveiledere kan være pålagt å bidra til å overvåke den ukentlige kontantstrømmen til restauranten, samt å betale utestående regninger.

medarbeidere

Restaurantveiledere er den første linjen i å styre de ansatte. En veileder gjennomfører vanligvis intervjuer for åpne stillinger og utleie, samt tilsyn med opplæring av nye ansatte. I tillegg må veilederne disiplin og brannansatte, og dermed være kjent med personelllover og forskrifter. I små restauranter kan en veileder ha oppgave å håndtere lønnslisten. Tilsynsførere er også ansvarlige for å opprette tidsplaner og overvåke arbeidstimer.

Logistikk og rekvisita

Tilsynsførere må sørge for at restauranten har det som skal operere. Dette inkluderer bestilling av mat til kjøkkenet og planleggingsmenyene, som ofte gjøres i samarbeid med kjøkkensjefen. Restauranten trenger også sengetøy, papirprodukter, datautstyr, møbler, rengjøringsmateriell og lignende, som alle må bestilles før behov og levering i tide.

økonomi

Tilsynsførere må være oppmerksomme på, hvis ikke å administrere direkte, restaurantens bunnlinje. Dette betyr å sjekke de daglige inntektene og sporingsinntektene. Hvis dips i kvitteringer er tydelige, kan det være opp til veileder å foreslå eller benytte planer om å få inn mer inntekt, enten gjennom kampanjer eller menyendringer. Tilsynsførere må være oppmerksomme på restaurantens kontantstrøm, for å sikre at regningene og lønnene kan oppfylles.

operasjoner

Tilsynsførere er ansvarlige for å sikre at restauranten oppfyller alle kode- og lisensbehov, fra å håndtere matinspektører, få brennevin eller andre nødvendige operasjonelle lisenser, til renovering og reparasjoner. De kan også måtte håndtere interne tvister mellom ansatte for å holde restauranten kjører jevnt, eller feltklager fra misfornøyde kunder på en måte som holder dem lykkelige og dermed beholder dem som kunder.

Anbefalt