Hvordan bygge et hus for fortjeneste

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å bygge et hus for fortjeneste er en oppgave som krever noen svært viktige detaljer. Dette er ikke noe som bør gjøres på et innfall uten å planlegge for en overflod av scenarier. Men å bygge et hus for fortjeneste kan være svært givende både økonomisk og følelsesmessig.

Hvordan komme i gang

Opprett en budsjettplan: Før du gjør noe annet som kan påvirke din beslutning og nåværende evne, skal du utforme budsjettet. Bare du kan bestemme risikonivået du er villig til å ta. Når du går til banken for å få ditt byggelån, vil de be om kostnadsplanen din. Dette er en sammenfatning av alle faktorer som innebærer en utgift i løpet av hjemmekonstruksjonen.

Samle laget ditt: Denne delen er nøkkelen. Hvis bygningen er ikke det du gjør hver dag, trenger du et veldig godt team for å hjelpe deg når det er nødvendig. Teamet ditt vil bestå av din personlige banker (hjelper med budsjettendringer), entreprenør (han eller hun vil få ting til å skje, sette inn tidsplaner og sikre kvaliteten på arbeidet) og salgshjelp (du vil ha hjemmet som er solgt og klar til å lukke ved husets sluttdato).

Velg din plassering: Plassering er nummer én nøkkel i fast eiendom. Du trenger ikke å velge den dyreste eiendommen for å bygge hjemmet på, men hvis du vil selge på en rimelig tid, må det være ønskelig i noen form. Forstå kriminalitet, skole ønskelighet, skattesatser, fellesskap aktiviteter, og alt annet som er ønskelig kunnskap for noen om å gjøre en stor investering med deg.

Lag din plan / plan: Husk at du ikke designer ditt drømmehus. Du designer et hjem for å selge raskt. Ditt hjem må appellere til massene, ikke til en nisje. Finn ut hvilke boliger i området som selger de beste soverom, kjøkkendesign og master bedroom / bad design. Disse faktorene er universelt viktige for å selge raskt.

Angi milepældatoer: Lag milepælsdatoer før du begynner, og sett forventningen med din entreprenør at de må oppfylles. Når du setter dette på forhånd, vil du være på riktig vei for å treffe målet. Nøkkelordene for husbygging er datoene for å helle fundamentet, ramme hjemmet, gipsvegget hjemme og fullføre hjemmet.

Elementer du trenger

  • Budsjettplan

  • Gode ​​entreprenører

  • Definitive tidslinjer

Tips

  • Ikke prøv å underkaste budsjettet ditt. Alltid la wiggle rom i budsjettet og planlegge for hvis og når noe går galt. Ha en god forståelse av gruppemedlemmernes sterke og svake sider før de blir lagmedlemmer. Begrens så mange eksterne hindringer som mulig. Å designe et hjem med bred sosial appell til riktig prispunkt, vil tillate det å selge raskt.

Anbefalt