Hvordan Discipline ansatte som glemmer å klokke inn

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Å holde oversikt over timene som arbeidstakere jobber med, er en stor del av arbeidsstyrken i de fleste virksomheter. Det er vanskelig for de menneskelige ressursene og regnskapsavdelingene å sjekke hvor mye du skal betale. Ansatte gjør noen ganger feil og glemmer å klokke inn når de skal. Dette krever disiplin, men arbeidsgivere må være forsiktig med å ikke bryte med arbeidstakerens rettigheter under disiplinær prosessen.

flsa

Fair Labor Standards Act, eller FLSA, er en føderal lov som regulerer kompensasjon for ansatte. Du må ta hensyn til FLSA når du vurderer hvordan du skal disiplinere dine ansatte. FLSA krever at du betaler dine ansatte for alle timer de jobbet, selv om klokken ikke nødvendigvis reflekterer disse timene. Dette betyr at det er ditt ansvar som arbeidsgiver å holde tett på hva dine ansatte gjør; du kan ikke anta at en ansatt ikke bør få betalt for de timene han glemte å klokke.

Kunnskap om brudd

Bortsett fra FLSA, er neste store bekymring du burde ha som arbeidsgiver, om arbeideren selv vet at han skal klokke inn, eller hvilke prosedyrer som skal følges. Hvis retningslinjene for klokkeslett er ikke i din formelle ansattes håndbok, ta deg tid til å utarbeide et tillegg. Tillegget bør legge merke til at manglende overholdelse av klokka i prosedyre vil bli behandlet under dine normale disiplinære prosedyrer, som i de fleste bedrifter går opp til opphør.

Progressiv Disciplin

I noen tilfeller er handlinger av en ansatt alvorlig nok til å garantere umiddelbar opphør, for eksempel å bringe et pistol inn i arbeidsmiljøet uten autorisasjon med sikte på å skade. I de fleste tilfeller kan du imidlertid bruke en progressiv disiplinskjema, hvor du øker alvorlighetsgraden av straffen for hvert brudd. Manglende klokkeslett er et utmerket eksempel på når progressiv disiplin er hensiktsmessig.

Disciplinprosedyren

Progressive disiplinære retningslinjer kan variere etter selskap. Det første trinnet i disiplinering av en ansatt som glemmer å klokke inn, er å møte medarbeideren og gjennomgå retningslinjene og prosedyrene for klokkeinngang. Har medarbeideren signere og datere en erklæring som indikerer at han har lest prosedyrene og lagt en kopi av uttalelsen i sin ansattes fil. Ved første brudd er det neste trinnet vanligvis å gi en verbal advarsel. Ved den andre overtredelsen, gi en skriftlig advarsel. Bedrifter gir ofte opp til tre skriftlige advarsler før de går videre. Når din medarbeider har samlet maksimalt antall skriftlige advarsler for manglende klokke inn, innled en konsekvens, for eksempel dokningsbetaling. Suspend medarbeider hvis et annet brudd oppstår. Hvis ansatt fortsatt ikke klokka ordentlig etter det, avslutter han. De fleste ansatte som glemmer å klokke inn, når ikke opphør eller oppsigelse, men disiplinærpolitikken bør gjenspeile din autoritet til å bruke disse handlingene.

betraktninger

Når du prøver å håndheve disiplin, er det viktig at du ikke spiller favoritter. Du må bruke politikken på samme måte som alle ansatte, uavhengig av jobbtittel eller historie med selskapet. Å gjøre dette sender en klar melding om at du ikke vil tolerere ikke-samsvar, noe som er nødvendig for at ansatte skal ta deg seriøst. Videre følger det som du har skrevet i håndboken til brevet den eneste virkelige måten å forhindre et søksmål for urettferdig praksis.