Hvordan få en reisegodtgjørelse

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Reisegodtgjørelser kan bidra til å betale for kostnader forbundet med å studere i utlandet, gå til medisinske avtaler / behandlinger og spesialopplæring. Kostnadene dekket med reisebidrag varierer sterkt avhengig av bidragsponsor og årsaken til reisen. Tilskudd til reisegodtgjørelser er vanligvis gitt gjennom private stiftelser og små non-profits; Imidlertid finansieres noen av de større reisebidragene gjennom føderale og statlige programmer.

En rekke stipendier er tilgjengelige for studier i utlandet. Utforsk økonomiske hjelpemuligheter som er spesifikke for hvilken studie du velger i utlandet. For en liste over tilgjengelige tilskudd, besøk StudyAbroad.com.

Reise tilskudd til medisinsk behandling kan bli funnet gjennom spesialiserte organisasjoner og sykehusadministrasjoner. Tilskudd dekker vanligvis transportkostnader (som gass-, bussbillett eller flybillett), spisekostnader og hotellkostnader. Tilskudd gjelder vanligvis bare pasienten pluss en hjelper. Kostnader for sykepleier, hvis det er medisinsk nødvendig, kan også betales. Kontakt organisasjoner som tilbyr støtte til spesifikke medisinske forhold. For eksempel, hvis du har kreft, ta kontakt med American Cancer Society. For barn, kontakt Barnas Miracle Network.

Reisetilskudd til opplæring er tilgjengelig gjennom ulike offentlige organisasjoner, ideelle organisasjoner og private stiftelser. Reisetilskudd til opplæring er generelt tilgjengelig for å betale utgifter som transportkostnader, boligkostnader og matkostnader, men de fleste inkluderer ikke kostnaden for treningen. Hvis slike opplæringsstipendier er tilgjengelige gjennom en organisasjon, regner du med å søke separat for et reisebidrag. Forvente å dele boliginnkvartering med andre stipendiat mottakere når det er aktuelt. For å finne reisetilskudd til opplæring innen helseomsorg for aldring, besøk National Institute on Aging's hjemmeside. US Department of Labor gir stipend til selskaper, enkeltpersoner og grøntorganisasjoner for å bidra til å betale for reiseutgifter knyttet til spesialisert trening i høybehovsfelt på enkelte områder.

Studentreiser er også tilgjengelige gjennom enkelte universiteter for å presentere på en konferanse eller delta på en konferanse. Vanligvis holdes en tegning for å avgjøre hvilke kvalifiserte søkere som vil motta stipendpengene. Kontakt universitetets finanshjelpskontor for mer informasjon.

Tips

  • Når du reiser på et stipend, må du alltid være budsjettbeslektet, selv om det ikke er pengene dine. Hvis du ikke bruker alle stipendpengene som er gitt til deg, vær godt hjerte og gi ubrukt midler tilbake. Når du prøver å ta en tur til en treningshendelse eller -konference, ring selskapets eller organisasjonens kontor på forhånd for å spørre om måter å redusere kostnader på. Mange ganger vil arrangementskoordinatorer sette opp en måte for deltakerne å dele turer og boliger.