Ideer til Newsletter Filler

Innholdsfortegnelse:

Anonim

Nyhetsbrev er et viktig verktøy for at du kommuniserer med forretningsforbindelser, kunder, fellesskapsmedlemmer eller naboer. Fylt med viktig informasjon om kommende hendelser, retningslinjer og personell, kan nyhetsbrev fortsatt ha noen små blokker med overlegen plass som er perfekt for litt lys og underholdende tekst. Enten det er i et billig månedlig nyhetsbrev for et eldre senter eller et glatt nyhetsbrev for et stort selskap, bør nyhetsbrev fylles raskt absorberes og underholdende, og det bør gi leserne et annet incitament til å plukke opp og lese sidene dine. Lag det selv eller abonner på en av en rekke "nyhetsbrevfyller" -tjenester på nettet for å legge til innhold i dine åpne områder.

Leser-relaterte tips

Spesielt nyttig for en leilighetskompleks, leilighetsnyhetsbrev eller målrettet distribusjon, en kolonne "nyttige tips" kan fylle opp et nyhetsbrev med relevant informasjon. For eksempel, plasser en skyggefull boks på et tomt sted i nyhetsbrevet og skriv inn tips om hvordan du unngår solbrenthet, hvordan du holder oppvarmingsregningen lav eller hvordan du øker personlig sikkerhet. Tenk på leserpopulasjonen og ta hensyn til interesser og behov som kan være spesifikke for årets måned. Hold tipsene korte og formaterte med kuler for å få fyllstoffet raskt og enkelt å lese.

Funny News Stories

Internett er fullt av nettsteder som har uvanlige nyhetshistorier; Nyhetsbrevet ditt kunne skrive ut igjen (med tillatelse, selvfølgelig) korte og underholdende artikler som skal brukes som fyllstoff. Pass på at artiklene ikke er støtende, og parafraser eller skriv din egen tekst som gjenspeiler morsomme nyheter eller uvanlige menneskerettighetshistorier. Velg artikler som kan forholde seg til leserne dine, som "Blundering Criminal Reports" for et nabolag-se nyhetsbrev.

annonser

Nyhetsbrev inneholder vanligvis ikke klassifiserte annonser da målgruppen er begrenset, men noen annonser kan bli innlemmet i nyhetsbrevet ditt for fyllstoff. Få en sponsor for å hjelpe deg med å avvise publiseringskostnadene dine og kjøre en annonse for den virksomheten i nyhetsbrevet ditt. Annonser for sosiale klubber som kan være på utkikk etter nye medlemmer, eller be om donasjoner av bestemte gjenstander for et spesielt prosjekt. Hvis du har mye ledig plass, kan du ta med noen grafikkartgrafikk med annonsene for å gi mer oppmerksomhet til forespørslene.

Regionale oppskrifter

Perfekt for en senior senter nyhetsbrev eller treningssenter, tradisjonelle, regionale eller sunne oppskrifter i nyhetsbrevet ditt, vil gjøre leserne dine verdsette dine innsats og legge til nyhetsbrevet til deres "lagre" haug. Få målgruppen din på handlingen og be dem om å bidra med favorittoppskrifter. Fokuser oppskriftsfylleren din på kommende ferier eller spesielle arrangementer; for eksempel, be folk om å bidra med favorittferiekakeoppskrifter eller deres beste vinterchilioppskrifter for å dele i nyhetsbrevet. Legg til lagerfotografier for å forbedre oppskriften og ta opp mer plass i nyhetsbrevet hvis det er nødvendig.

Spill og Trivia

Bruk opp nyhetsbrev plass med interaktive spill eller trivia å underholde leserne. Kryssord, ordet jumbles eller spesiell event-relatert trivia gir mållestene en grunn til å se frem til hver ny publikasjon. Tenk på leserne dine og skreddersy spillene til relaterte interesser. For eksempel kan et helseklubb legge inn geocachingplasser for aktive idrettsmedlemmer, mens et nyhetsbrev sentrert på eldre kan inneholde et kryssord med gamle filmer eller nyhetshendelser fra de siste tiårene som ledetråder.